Libnet.ro
UNICEF

22:15

Manfred Weber: Turcia nu poate fi membra a Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Manfred Weber: Turcia nu poate fi membra a Uniunii Europene

Turcia nu poate sa devina membra a Uniunii Europene, a apreciat miercuri Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European PPE, centru-dreapta) la postul de presedinte al Comisiei Europene CE), in urma alegerilor din mai, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Manfred Weber: Turcia nu poate fi membra a Uniunii Europene

Turcia nu poate sa devina membra a Uniunii Europene, a apreciat miercuri Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European PPE, centru-dreapta) la postul de presedinte al Comisiei Europene CE), in urma.

MANFRED WEBER: Turcia nu poate fi membra UE

Turcia nu poate sa devina membra a Uniunii Europene, a apreciat astazi, Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European PPE, centru-dreapta) la postul de presedinte al Comisiei Europene CE) in urma alegerilor din mai, relateaza Reuters.

Manfred Weber il pune la colt pe premierul maghiar Viktor Orban: Trebuie sa respecte trei conditii daca vrea sa ramana in PPE

Manfred Weber, candidatul la sefia Comisiei Europene din partea PPE, i-a pus premierului maghiar Viktor Orban trei conditii pentru ca Fidesz sa nu fie exclus din cea mai mare familie politica europeana, potrivit.

Manfred Weber ii da un ultimatum si-i stabileste trei conditii lui Viktor Orban in vederea evitarii unei excluderi din PPE

Manfred Weber, capul de lista al dreptei in alegerile europene, ii cere lui Viktor Orban sa-si clarifice pozitia, luna aceasta, pentru a evita excluderea sa si a formatiunii sale din Partidul Popular European PPE), in editia de miercuri a cotidianului Bild, relateaza AFP.

Manfred Weber anunta o ultima tentativa pentru a-l pastra pe Viktor Orban in PPE / Premierul ungar ar trebui sa respecte trei conditii

Manfred Weber i-a cerut marti lui Viktor Orban sa-si clarifice pozitia in aceasta luna, daca vrea sa evite excluderea din Partidul Popular European PPE), potrivit unui interviu care va fi publicat miercuri de cotidianul Bild, scrie AFP.

Ambasadorul Sorin Ducaru, director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene

Ambasadorul roman Sorin Ducaru a fost ales in functia de Director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene EU SATCEN). Votul a avut loc in board-ul SATCEN, aflat sub coordonarea politica a Consiliului UE, prin Comitetul Politic si de Securitate COPS), iar candidatul roman a obtinut majoritatea voturilor statelor membre, din primul tur de scrutin.

Ambasadorul Sorin Ducaru, ales director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene

Ambasadorul roman Sorin Ducaru a fost ales in functia de Director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene EU SATCEN). Votul a avut loc in board-ul SATCEN, aflat sub coordonarea politica a Consiliului UE, prin Comitetul Politic si de Securitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )