Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ambasadorul Sorin Ducaru, director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul Sorin Ducaru, director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene

Ambasadorul roman Sorin Ducaru a fost ales in functia de Director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene EU SATCEN). Votul a avut loc in board-ul SATCEN, aflat sub coordonarea politica a Consiliului UE, prin Comitetul Politic si de Securitate COPS), iar candidatul roman a obtinut majoritatea voturilor statelor membre, din primul tur de scrutin. continuă pe Adevărul

Ambasadorul Sorin Ducaru, ales director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene

Ambasadorul roman Sorin Ducaru a fost ales in functia de Director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene EU SATCEN). Votul a avut loc in board-ul SATCEN, aflat sub coordonarea politica a Consiliului UE, prin Comitetul Politic si de Securitate.

Diplomatul Sorin Ducaru va conduce o agentie europeana si devine cel mai important roman din aparatul UE

Diplomatul Sorin Ducaru a fost ales, marti, in functia de Director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene EU SATCEN), devenind astfel romanul cu cea mai inalta pozitie din aparatul blocului comunitar,.

Manfred Weber: Turcia nu poate fi membra a Uniunii Europene

Turcia nu poate sa devina membra a Uniunii Europene, a apreciat miercuri Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European PPE, centru-dreapta) la postul de presedinte al Comisiei Europene CE), in urma.

Manfred Weber: Turcia nu poate fi membra a Uniunii Europene

Turcia nu poate sa devina membra a Uniunii Europene, a apreciat miercuri Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European PPE, centru-dreapta) la postul de presedinte al Comisiei Europene CE), in urma alegerilor din mai, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )