Libnet.ro
UNICEF

23:45

Manifestanti catre jandarmi, la protestul din Bucuresti: Cand o sa va taie cu sabia si n-o sa puteti folosi inregistrarea video, o sa plangeti! Nu suntem dusmani!

Hotnews Hotnews,
 Manifestanti catre jandarmi, la protestul din Bucuresti: Cand o sa va taie cu sabia si n-o sa puteti folosi inregistrarea video, o sa plangeti! Nu suntem dusmani!

Cateva schimburi de replici au avut loc intre manifestantii de langa Parlament si jandarmi, cand acestia i-au impins cu gardurile pentru a deschide circulatia rutiera pe Bulevardul Natiunile Unite. Cand o sa va taie cu sabia si n-o sa puteti folosi inregistrarea video, o sa plangeti!, le-au spus protestatarii jandarmilor, referindu-se la modificarile propuse de parlamentarii coalitiei de guvenare la Codurile penale, intre care una potrivit careia inregistrarile de pe camere video nu mai pot fi folosite in anchete si nu mai constituie probe, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Alimentarea cu energie electrica, oprita temporar vineri in cateva zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, vineri, alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie si reparatie, anunta Agerpres. In Capitala, alimentarea cu energie se intrerupe in intervalul orar 09:00 - 17:00 pe strazile Turnul Chindiei, Triumfului, Andrei Muresanu, Doctor Ion Radovici, Teheran numerele cu sot), Bulevardul profesor Doctor Gheorghe Marinescu si Bulevardul Uverturii.

Curentul electric, OPRIT vineri in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Vezi ce strazi sunt afectate

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, vineri, alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate.

Episod incredibil intr-un spital din Bucuresti: O asistenta s-a batut cu Calin Geambasu

Medicul Monica Pop, de la Spitalul de de Oftalmologie din Bucuresti, a relatat, joi seara, la Antena 3, in cadrul unei emisiuni, ca a avut, in unitatea medicala pe care o conduce, o asistenta care a.

Manifestanti catre jandarmi: Cand o sa va taie cu sabia si n-o sa puteti folosi inregistrarea video, o sa plangeti! Nu suntem dusmani!

Noi schimburi de replici au avut loc intre manifestantii de langa Parlament si jandarmi, cand acestia i-au impins cu gardurile pentru a deschide circulatia rutiera pe Bulevardul Natiunile Unite.

VIDEO Imagini impresionante din Bucuresti: peste 5.000 de oameni marsaluiesc spre Parlament sub prima ninsoare a iernii

Prima ninsoare a iernii nu i-a oprit pe bucurestenii iesiti in centrul orasului sa protesteze impotriva macelaririi Justitiei de catre coalitia PSD-ALDE-UDMR. Peste 5. 000 de oameni s-au strans in Piata Victoriei si, la 19. 00, au plecat in mars spre Parlament, in ciuda opozitiei Jandarmilor.

VIDEO Iarna zmeilor. Imagini impresionante din Bucuresti: circa 10.000 de oameni marsaluiesc spre Parlament sub prima ninsoare a iernii

Prima ninsoare a iernii nu i-a oprit pe bucurestenii iesiti in centrul orasului sa protesteze impotriva macelaririi Justitiei de catre coalitia PSD-ALDE-UDMR. Peste 5. 000 de oameni s-au strans in Piata Victoriei si, la 19. 00, au plecat in mars spre Parlament, in ciuda opozitiei Jandarmilor. In fata Palatului Regal cei circa 10. 000 de oameni stransi au strigat Timisoara si Jos Comunistii!. In curs de actualizare.

Ion Tiriac da lovitura. Proiect urias in cartierul studentilor din Bucuresti

Miliardarul Ion Tiriac revine in forta pe piata rezidentiala din Capitala si pregateste lansarea proiectului Ansamblu Rezidential Grant. La inceputul lunii decembrie proiectul.

ALERTA DE SINUCIDERE! O persoana ameninta ca se arunca dintr-un bloc cu 10 etaje din Bucuresti. Pompierii si SMURD-ul intervin! (VIDEO)

La aceasta ora, pe Bd. Pacii din cartierul Militari, Bucuresti, echipaje de pompieri si SMURD intervin pentru a convinge o persoanacare ameninta ca se arunca in gol. Sunt prezentela fata.

UPDATE / ALERTA DE SINUCIDERE! O persoana ameninta ca se arunca dintr-un bloc cu 10 etaje din Bucuresti. Pompierii si SMURD-ul intervin! (VIDEO,FOTO)

La ora redactarii acestei stiri, pe Bd. Iuliu Maniu nr. 186 din cartierul Militari zona Pacii), Bucuresti, echipaje de pompieri si SMURD intervin pentru a salvao persoanacare ameninta ca se arunca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )