Libnet.ro
UNICEF

20:30

Manifestare pentru proiectul de la Rosia Montana: Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, pentru un protest de cateva ore

Hotnews Hotnews,
 Manifestare pentru proiectul de la Rosia Montana: Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, pentru un protest de cateva ore

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului. continuă pe Hotnews

Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, dar este un pas important dezbaterea acestui proiect in Parlament, aratand ca in acest fel oamenii vor fi informati, potrivit Mediafax. E o dezbatere foarte aprinsa, proiectul Rosia Montana este complicat. Eu personal nu sustin, dar cred ca e un pas important ca se aduce proiectul in dezbarea Parlamentului si oamenii vor fi informati, a precizat Corina Cretu, intrebata in legatura cu proiectul .

Corina Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, ca nu sustine proiectul Rosia Montana, dar este un pas important dezbaterea acestui proiect in Parlament. E o dezbatere foarte aprinsa,.

Kelemen Hunor, despre proiectul Rosia Montana: Eu cred ca trebuie asumat de Guvern, nu de catre Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca proiectul Rosia Montana ar trebui retras din Parlament si asumat in continuare de catre Guvern.

Ce spune Kelemen Hunor despre proiectul Rosia Montana.

Guvernul ar trebui sa retraga din Parlament proiectul privind Rosia Montana, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmand ca actul contine multe elemente neconstitutionale, iar Comisia speciala nu poate rezova problema de fond, transmite Mediafax. In opinia lui Kelemen Hunor, Comisia parlamentara pentru Rosia Montana nu va rezolva problema de fond: Problema exploatarii miniere de la Rosia Montana nu poate fi rezolvata de aceasta comisie, fiindca proiectul de lege, asa cum .

UPDATE: Aproximativ 15.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat ...

UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Ferdinand si se indreapta spre Universitate, dupa un mars de peste trei ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se deplaseaza in mars pe Soseaua Pantelimon, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la .

Piata Universitatii, ocupata de protestatarii fata de proiectul Rosia Montana

Mii de persoane care protesteaza fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii, dupa un mars de patru ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, informeaza.

Peste 1.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au pornit in mars de la Universitate

Peste 1. 000 de protestatari fata de proiectul exploatarii de la Rosia Montana au pornit in mars de la Universitate, pe Bulevardul Carol, in cea de-a 22-a zi de proteste, noteaza Mediafax. Potrivit traseului.

UPDATE: Peste 10.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana, pe Soseaua ...

UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se deplaseaza in mars pe Soseaua Pantelimon, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la Universitate, au pornit in mars pe Bulevardul Carol, dupa ora 19. 00, deplasandu-se pe Bulevardul Pache Protopopescu pana la Piata Iancului, apoi pe Soseaua Iancului si pe Soseaua Pantelimon. Potrivit traseului anuntat, ei se vor intoarce la Universitate, pe Bulevardul .

UPDATE: Peste 3.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat Piata Lucian ...

UPDATE: Peste 3. 000 de persoane care protesteaza fata de proiectul de la Rosia Montana au ocupat, duminica seara, Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca si au blocat traficul in fata Casei de Cultura a Studentilor, o parte dintre protestatari asezandu-se pe sosea, transmite Mediafax. Protestatarii - al caror numar a ajuns la peste 3. 000 - s-au oprit, duminica seara, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, dupa un mars prin cartierele Manasur si Plopilor, in timpul caruia au scandat Nu stati la .

UPDATE: Aproximativ 7.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ajuns la ...

UPDATE: Aproximativ 7. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ajuns in zona Piata Iancului, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la Universitate, au pornit in mars pe Bulevardul Carol, dupa ora 19. Potrivit traseului anuntat, dupa Piata Iancului, ei vor merge pe Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon si se vor intoarce pe Bulevardul Ferdinand la Universitate. Marsul este condus de mai multi biciclisti, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )