Libnet.ro
UNICEF

20:00

Manuscrisul necunoscut din Campulung Muscel, unul dintre cele mai vechi din Tara Romanesca

Adevărul Adevărul,
Manuscrisul necunoscut din Campulung Muscel, unul dintre cele mai vechi din Tara Romanesca

Manuscrisul a fost descoperit de un istoric craiovean intr-o colectie particulara, fiind considerat unul dintre cele mai vechi din Tara Romaneasca. A fost scris pe hartie italiana si reprezinta un indrumar religios, care era foarte raspandit in Evul Mediu. continuă pe Adevărul

Ce trebuie sa stie orice femeie despre cancerul ovarian, unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer, avand cea mai mica rata de supravietuire dintre toate cancerele feminine. Anual, 250. 000 de femei din intreaga lume sunt diagnosticate cu.

Unul dintre fondatorii Pixar, Alvy Ray Smith, vine la sfarsitul lunii mai la Bucuresti

Alvy Ray Smith, unul dintre fondatorii companiei de animatie Pixar, va fi prezent la festivalul UNFINISHED care se va tine intre 25 si 28 mai la Bucuresti. Ray Smith este un renumit pionier al animatiei computerizate si, alaturi de Ed Catmull, a fondat Pixar in februarie 1986, compania avandu-l ca finantator pe Steve Jobs.

Localitatea din Delta Dunarii supranumita Venetia Romaniei. Din cauza credintelor lor, lipovenii sunt destrabalati, rosi de betie si incest

Valcovul era unul dintre cele mai pitoresti tinuturi din Delta Dunarii. Strabatut de-a lungul si de-a latul de canale, lipovenii ajungeau cu lotcile chiar in dreptul caselor lor.

Incident in aer: Un avion care zbura pe ruta Bucuresti - Valencia, intors din drum, dupa ce o pasare a intrat la unul dintre motoare

Un avion al companiei Blue Air, care a decolat marti dimineata de pe Aeroportul Otopeni si care trebuia sa ajunga la Valencia s-a intors din drum, informeaza B1 TV. Totul s-a intamplat dupa.

Apple cumpara obligatiuni corporative mai mult decat unele dintre cele mai mari fonduri de investitii

Apple a investit 148 de miliarde de dolari, din rezervele de numerar record de 257 de miliarde de dolari, in obligatiuni corporative, potrivit datelor publicate de companie, suma cu care ar fi putut cumpara integral activele celui mai mare fond de investitii in instrumente cu venituri fixe, Vanguard Total Bond Market Index Fund, care se ridica la 145 de miliarde de dolari, transmite Bloomberg, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )