Libnet.ro
UNICEF

11:15

MApN anunta al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MApN anunta al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale MApN) anunta ca alte aproximativ 45 de tone de echipamente medicale vor fi aduse, sambata, din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III. Astfel, vor ajunge in tara inca 100. 000 de combinezoane de protectie pentru personal medical si al MAI, implicat in combaterea coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus in Romania. Al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III a NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Unitatii Multinationale de Transport Strategic care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei noi misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a inca aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti.

Un al doilea transport cu echipamente medicale din Coreea de Sud va ajunge maine in Romania

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Unitatii Multinationale de Transport Strategic care operea.

MApN: Un transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a sosit pe aeroportul Henri Coanda

Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100. 000 de combinezoane de protectie, din Coreea de Sud, a sosit pe aeroportul Henri Coanda, anunta MApN.

CORONAVIRUS |MApN: Sambata va avea loc al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale a precizat, vineri, ca sambata va avea loc al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava NATO. Ministerul Apararii Nationale a.

MApN a solicitat 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale anunta ca a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical din Coreea de Nord.

Un avion care transporta echipamente medicale din Coreea de Sud va ajunge sambata la Bucuresti

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Unitatii Multinationale de Transport Strategic care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei noi misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a inca aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti.

MApN va aduce 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud cu sprijinul NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti.

Nou transport aerian militar din Coreea de Sud spre Romania cu echipamente medicale

Al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III, are loc sambata. Aeronava va aduce din nou 45 de tone de echipamente militare, mai exact alte 100. 000 de combinezoane de protectie. Aeronava va ateriza pe Aeroportul Otopeni sambata, 28 martie.

FOTO 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti, transmite MApN. 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO.

COVID-19. MApN: 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud, aduse la Bucuresti cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale anunta ca in cursul zilei de joi, in Romania, vor ajunge 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud. Transportul se va face cu o aeronava NATO, la solicitarea MApN,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )