Libnet.ro
UNICEF

06:15

MApN: Un transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a sosit pe aeroportul Henri Coanda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MApN: Un transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a sosit pe aeroportul Henri Coanda

Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100. 000 de combinezoane de protectie, din Coreea de Sud, a sosit pe aeroportul Henri Coanda, anunta MApN. continuă pe Ziarul Bursa

MApN a solicitat 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale anunta ca a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical din Coreea de Nord.

MApN va aduce 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud cu sprijinul NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti.

VIDEO Avionul NATO cu 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns pe Otopeni

Aproximativ 45 de tone de echipament medical achizitionat din Coreea de Sud au ajuns, joi dimineata, pe aeroportul Otopeni, cu o aeronava NATO, informeaza Ministerul Apararii Nationale.

COVID-19. MApN: 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud, aduse la Bucuresti cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale anunta ca in cursul zilei de joi, in Romania, vor ajunge 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud. Transportul se va face cu o aeronava NATO, la solicitarea MApN,.

FOTO 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti, transmite MApN. 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO.

FOTO Imaginile sperantei pentru medicii romani din linia intai. Peste 40 de tone de echipamente de protectie au plecat din Coreea de Sud spre Romania VIDEO

Primele echipamente medicale si teste cumparate de Romania din Coreea de Sud au pornit spre tara noastra cu un avion militar care aduce in tara 100. 000 de combinezoane de protectie complete.

Dezinfectantii si echipamentele medicale aduse din Coreea de Sud vor fi distribuite in judetul Hunedoara

ISU Hunedoara a prezentat lista echipamentelor medicale care vor ajunge, joi, in judetul Hunedoara, dupa ce au fost achizitionate din Coreea de Sud.

VIDEO Un avion militar cu 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda

Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100. 000 de combinezoane de protectie, din Coreea de Sud, a sosit pe aeroportul Henri Coanda, anunta MApN.

Ce a primit Romania din Coreea de Sud. Aeronava NATO va ateriza pe 26 martie, in Romania

In Romania situatia devine tot mai grava. Asadar, pentru a avea cat mai multe resurse impotriva luptei cu noul virus, Coreea de Sud a venit in ajutor. Astfel incat, autoritatile spera ca vor putea face fata. Ce a primit Romania din Coreea de Sud Potrivit informatiilor oficiale de la MapN, Romania a primit de la .

Efectele razboiului care se duce pentru echipamente medicale: Chinezii cer preturi inzecite si banii inainte, de multe ori cumparatorii sunt pacaliti

Spania, a doua cea mai afectata tara de coronavirus din Europa, duce un adevarat razboi pentru procurarea de provizii medicale de pe o piata chineza suprasolicitata si infestata cu fraude si speculanti, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2718 seconds )