Libnet.ro
UNICEF

01:05

MApN a donat Ministerului Apararii din Republica Moldova o noua transa de materiale de protectie sanitara

B1 B1,
MApN a donat Ministerului Apararii din Republica Moldova o noua transa de materiale de protectie sanitara

Ministerul Apararii Nationale anunta ca a donat Ministerului Apararii din Republica Moldova materiale de protectie sanitara destinate luptei cu pandemia de coronavirus. Este vorba despre combinezoane, masti,. continuă pe B1

MAPN: Donatie de materiale de protectie sanitara, catre ministerul Apararii din Republica Moldova

Ministerul Apararii Nationale MApN) a donat Ministerului Apararii al Republicii Moldova materiale de protectie sanitara, in contextul crizei generate de pandemia de COVID-19.

TVR REACTIONEAZA LA DECLARATIILE PRESEDINTELUI COMISIEI PENTRUL CULTURA SI MEDIA DIN SENAT: in Republica Moldova, utilizarea retelelor analogice s-a sistat odata cu atingerea termenului limita de trecere la televiziunea digitala terestra

TVR a raspuns declaratiilor Presedintelui Comisiei pentru Cultura si Media din Senat, dl. Viorel Badea, care a anuntat ca TVR Moldova nu mai poate fi receptionat de catre cetatenii de peste Prut intrucat SRTv nu si-ar fi achitat obligatiile contractuale fata de intreprinderea de Stat Radiocomunicatii din Republica Moldova.

Republica Moldova: Al doilea semestru scolar incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor in clase

Incepand din 11 ianuarie, elevii din Republica Moldova vor reveni in bancile scolilor, pentru cel de-al doilea semestru. Din pricina pandemiei de coronavirus, cursurile s-au desfasurat.

Moldova Noua, singurul oras care nu are primar validat nici acum

Moldova Noua functioneaza in regim de avarie, fiind condus de secretarul general al orasului dupa ce, in urma mai multor contestatii, primarul ales in septembrie si consilierii locali nu au fost validati nici pana acum.

Armata Romaniei doneaza materiale medicale catre Armata Republicii Moldova

Ministerul Apararii Nationale al Romaniei a donat Ministerului Apararii al Republicii Moldova materi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )