Libnet.ro
UNICEF

16:00

Republica Moldova: Al doilea semestru scolar incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor in clase

B1 B1,
Republica Moldova: Al doilea semestru scolar incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor in clase

Incepand din 11 ianuarie, elevii din Republica Moldova vor reveni in bancile scolilor, pentru cel de-al doilea semestru. Din pricina pandemiei de coronavirus, cursurile s-au desfasurat. continuă pe B1

Semestrul doi de studii in R. Moldova incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor

In semestrul doi de studii, procesul educational va incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor si cadrelor didactice in institutiile de invatamant din tara. Despre aceasta anunta Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii, transmite IPN.

TVR REACTIONEAZA LA DECLARATIILE PRESEDINTELUI COMISIEI PENTRUL CULTURA SI MEDIA DIN SENAT: in Republica Moldova, utilizarea retelelor analogice s-a sistat odata cu atingerea termenului limita de trecere la televiziunea digitala terestra

TVR a raspuns declaratiilor Presedintelui Comisiei pentru Cultura si Media din Senat, dl. Viorel Badea, care a anuntat ca TVR Moldova nu mai poate fi receptionat de catre cetatenii de peste Prut intrucat SRTv nu si-ar fi achitat obligatiile contractuale fata de intreprinderea de Stat Radiocomunicatii din Republica Moldova.

436 de cazuri noi de COVID-19 si 17 de decese, confirmate in Republica Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 146. 309, dupa ce luni, 4 ianuarie, au fost inregistrate 436 de cazuri, in urma procesarii a 1. 907 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, 17 de persoane au fost rapuse de noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )