Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mara Banica, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Fotografia care le da tuturor de gandit

Playtech Playtech,
Mara Banica, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Fotografia care le da tuturor de gandit

Vedeta si-a sarbatorit de curand ziua de nastere, la finalul lunii trecute, cand a implinit varsta de 44 de ani. Mara Banica le-a mai oferit tuturor un motiv de bucurie, iar in urma cu cateva zile a dezvaluit un detaliu cu foarte mult subinteles, imediat ce s-a spus ca ar putea deveni iarasi mamica. Jurnalista . continuă pe Playtech

Mioara Roman, prima reactie dupa ce fiica ei a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. Ce se intampla in casa cu Oana si sotul ei

Mioara Roman a oferit prima reactie dupa ce fiica ei, Oana, a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. Femeia a declarat ca ea locuieste la parterul casei, deci nu are cum sa stie ce se intampla la etaj. Mioara Roman, despre despartirea Oanei de Marius Elisei: Locuim impreuna, dar sunt destul de separata Nu .

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei.

Eugen Teodorovici, prima reactie dupa amenintarile lui Florin Citu: Si-a etalat acum o noua calitate, cea de santajist

Eugen Teodorovici a reactionat la acuzatiile ministrului Finantelor Florin Citu, despre care spune ca este o marioneta, un santajist alimentat cu documente, biletele si masuri.

Dan Petrescu, prima reactie dupa calificare. Ce adversar isi doreste in 16-imile Europa League

Vedeti mai jos ce a declarat antrenorul Dan Petrescu dupa victoria obtinuta de CFR Cluj cu Celtic 2-0) in ultima etapa a grupelor Europa League. Un succes care a consfintit calificarea campiaoanei Romaniei in primavara europeana, faza saisprezecimilor de finala.

Oana Roman a anuntat ca divorteaza de Marius Elisei. Prima reactie a vedetei

Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare. Am scris-o si am sters-o apoi. Din pacate o fac pana la urma, isi incepe Oana Roman anuntul emotionant, de pe Facebook. Vedeta a declarat in aceasta miercuri ca ea si tatal fetitei sale, Marius Elisei, se vor desparti, in mod oficial. Vestea care i-a .

Fosta sotie a lui Mihai Mitoseru, un nou iubit dupa divort. Cine este barbatul si cu ce se ocupa

Despartirea dintre Noemi si Mihai Mitoseru trezeste si acum zeci de semne de intrebare. Adevarul fie el de partea lui Mihai, fie de partea lui Noemi sau la mijloc, i-a gasit semnannd de curand actele de divot. Noemi, se pare, o duce mai bine decat vedeta de televiziune, pentru ca deja si-a gasit jumatatea. Cine .

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )