Libnet.ro
UNICEF

10:45

Maradona, solutie RADICALA pentru impasul din fotbalul argentinian! I-as spune lui Messi: Nu mai veni la nationala, NEBUNULE!

B1 B1,
Maradona, solutie RADICALA pentru impasul din fotbalul argentinian! I-as spune lui Messi: Nu mai veni la nationala, NEBUNULE!

Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona ii ia apararea starului Lionel Messi, dupa toate criticile care i-au fost aduse dupa prestatia dezastruoasa a echipei nationale la Campionatul Mondial din Rusia, unde. continuă pe B1

Smart City, o solutie prezenta pentru un viitor sigur

Zakonyi Botond, ambasadorul Ungariei la Bucuresti: Autoritatile si institutiile locale si cele europene sunt interesate in dezvoltarea oraselor inteligente *Corneliu Manescu, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale: Smart City este o modalitate prin care vom asigura existenta rasei umane pe Pamant Conceptul de Smart City este unul dintre cele mai folosite in ultimii ani de catre autoritatile centrale si locale, precum si de cele europene. Importanta lui a fost demonstrata si de faptul ca in cadrul primei editii a Forumului de Afaceri din cadrul Initiativei celor Trei Mari, care s-a desfasurat in aceasta luna la Bucuresti, a existat o ampla dezbatere cu privire la orasele inteligente, orasele viitorului.

Magia Zilei, cu MihaiVoropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru nativii din Berbec

Mihai Voropchievici a dat ponturi legate de sansele de castig la Loto pentru zodia Berbec. Berbecul face echipa foarte buna cu Rac si Scorpion. Daca sunteti nascut intre 21 si 31 martie, e recomandat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )