Libnet.ro
UNICEF

10:45

Maratonul de la Hong Kong a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Maratonul de la Hong Kong a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

Seful executivului Regiunii Administrative Speciale Hong Kong, Carrie Lam, a anuntat ca maratonul de la Hong Kong va fi anulat din cauza epidemiei de coronavirus. continuă pe Hotnews

Turneu de box anulat din cauza virusului din China

Turneul de calificare pentru concursul olimpic de box din cadrul JO 2020, programat luna viitoare la Wuhan, a fost anulat din cauza temerilor legate de noul virus mortal aparut in China, au anuntat organizatorii.

CHINA CORONAVIRUS. Al cincilea oras din centrul Chinei, plasat in carantina din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile chineze au decis sa plaseze in carantina un al cincilea oras din provincia Hubei, aflata in centrul tarii, in eforturile depus pentru a stopa propagarea unui nou tip de coronavirus, informeaza DPA.

IGSU: Anul trecut au avut loc, in medie, 19 incendii in fiecare zi. Peste 1.000 de oameni au murit sau au fost raniti din cauza lor

Peste 6. 800 de incendii la locuinte, soldate cu aproape 1. 000 de persoane decedate sau ranite, au avut loc in cursul anului 2019, ceea ce inseamna o medie zilnica de 19 astfel de evenimente, informeaza sambata Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Beijingul anuleaza festivitatile dedicate Anului Nou Chinezesc, din cauza coronavirusului

Capitala Chinei a anulat joi foarte popularele festivitati programate cu ocazia Noului An Chinezesc, din cauza epidemiei virale care a dus la decesul a 17 persoane in China, relateaza AFP.

Stare de urgenta in Hong Kong din cauza coronavirusului din China: Solicit tuturor cetatenilor sa ramana uniti in lupta contra epidemiei

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a decretat sambata stare de urgenta din cauza noului coronavirus din China, anuntand masuri pentru limitarea legaturilor cu zonele continentale si prevenirea.

O cladire din Hong Kong desemnata zona de carantina anti-coronavirus a fost atacata cu incendiare

Manifestanti au aruncat cocteiuluri Molotov, duminica, asupra unei cladiri neocupate, la Hong Kong, .

Virusul chinez. Hong Kong transforma doua tabere de vacanta in zone de carantina Toate persoanele care au intrat in contact cu purtatorii virusului vor fi transportati acolo

Hong Kong a transformat doua tabere de vacanta in zone de carantina destinate persoanelor care au intrat in contact cu purtatorii noului coronavirus, au anuntat joi autoritatile, relateaza AFP.

Masuri drastice luate in Romania, din cauza gripei. Ce se intampla la Institutul Matei Bals

S-au luat masuri drastice in Romania din cauza gripei. Accesul vizitatorilor la Institutul Matei Bals a fost restrictionat. De asemenea, restrictii s-au impus si la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala. Masuri drastice luate in Romania, din cauza gripei Accesul vizitatorilor la Institutul Matei Bals din Bucuresti a fost restrictionat intocmai pentru a limita .

Un barbat vaccinat a murit din cauza gripei - al treilea deces din acest sezon

Un barbat vaccinat din judetul Arges a murit din cauza gripei, acesta fiind cel de-al treilea deces provocat de virusul gripal in tara noastra, in acest sezon. Informatia a fost confirmata de Ministerul Sanatatii. Barbatul avea 78 de ani, iar din cauza faptului ca suferea si de boli cronice, imunitatea sa a fost afectata, chiar daca era vaccinat. De regula, virusul gripal poate duce la deces in cazul unora dintre persoanele nevaccinate si extrem de rar in cazul celor vaccinate.

Delia, in pericol din cauza coronavirusului. Ce a patit artista in Singapore

Delia este o mare iubitoare a vacantelor in tarile exotice, dar de aceasta data, sejurul vedetei a fost pus in pericol. Totul din pricina celei mai noi epidemii, ce se raspandeste cu rapiditate, la nivel mondial, fiind vorba despre coronavirus. Jurata de la iUmor se afla departe de tara, in concediul pe care si-l dedica .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )