Libnet.ro
UNICEF

08:45

Stare de urgenta in Hong Kong din cauza coronavirusului din China: Solicit tuturor cetatenilor sa ramana uniti in lupta contra epidemiei

B1 B1,
Stare de urgenta in Hong Kong din cauza coronavirusului din China: Solicit tuturor cetatenilor sa ramana uniti in lupta contra epidemiei

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a decretat sambata stare de urgenta din cauza noului coronavirus din China, anuntand masuri pentru limitarea legaturilor cu zonele continentale si prevenirea. continuă pe B1

Delia, in pericol din cauza coronavirusului. Ce a patit artista in Singapore

Delia este o mare iubitoare a vacantelor in tarile exotice, dar de aceasta data, sejurul vedetei a fost pus in pericol. Totul din pricina celei mai noi epidemii, ce se raspandeste cu rapiditate, la nivel mondial, fiind vorba despre coronavirus. Jurata de la iUmor se afla departe de tara, in concediul pe care si-l dedica .

Beijingul anuleaza festivitatile dedicate Anului Nou Chinezesc, din cauza coronavirusului

Capitala Chinei a anulat joi foarte popularele festivitati programate cu ocazia Noului An Chinezesc, din cauza epidemiei virale care a dus la decesul a 17 persoane in China, relateaza AFP.

Alerta la nivel global din cauza coronavirusului izbucnit in China. Grup de lucru constituit de urgenta in Romania: Se va intalni de oricate ori este nevoie Masuri speciale in spitale si aeroporturile internationale (VIDEO)

Ministerul Santatii a constituit, miercuri, un grup de lucru pentru combaterea si prevenirea coronavirusului, care a izbucnit in China, dar care s-a raspandit in mai multe zone de pe harta lumii. Autoritatile.

Wuhan construieste un al doilea spital din cauza coronavirusului. Lucrarile la primul deja au inceput si se vor incheia in 3 februarie, iar urmatorul va fi gata in 15 zile

Orasul Wuhan din China, centrul unui focar de coronavirus nou, va construi al doilea spital dedicat tratarii pacientilor infectati cu acesta, relateaza sambata Reuters care citeaza Peoples Daily, potrivit Agerp.

Beijing: Festivitatile dedicate Anului Nou Chinezesc, ANULATE din cauza coronavirusului

Autoritatile de la Beijing au anulat, joi, popularele festivitati programate cu ocazia Noului An Chinezesc, care incepe in data de 25 ianuarie. Motivul este raspandirea alerta a coronavirusului.

Delia, in pericol din cauza coronavirusului. Ce a patit cantareata in Singapore

Cantareata Delia se afla in Singapore impreuna sotul sau Razvan. Cei doi simt din plin masurile luate de autoritatile locale impotriva misteriosului coronavirus.

Statele Unite isi vor evacua cetatenii americani din orasul Wuhan din cauza coronavirusului

Statele Unite au planificat un zbor pentru a prelua duminica toti cetatenii si diplomatii americani prezenti in orasul Wuhan din China, centrul epidemiei provocate de coronavirus.

Turneu de box anulat din cauza virusului din China

Turneul de calificare pentru concursul olimpic de box din cadrul JO 2020, programat luna viitoare la Wuhan, a fost anulat din cauza temerilor legate de noul virus mortal aparut in China, au anuntat organizatorii.

Virusul chinez. Hong Kong transforma doua tabere de vacanta in zone de carantina Toate persoanele care au intrat in contact cu purtatorii virusului vor fi transportati acolo

Hong Kong a transformat doua tabere de vacanta in zone de carantina destinate persoanelor care au intrat in contact cu purtatorii noului coronavirus, au anuntat joi autoritatile, relateaza AFP.

Preturile petrolului au scazut cu 2% din cauza ingrijorarilor asupra virusului din China

Preturile petrolului au scazut joi cu 2%, din cauza ingrijorarilor ca raspandirea coronavirusului din China ar putea reduce cererea de titei, daca va afecta cresterea economica, dar pierderile au fost limitate de scaderea stocurilor din Statele Unite, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )