Libnet.ro
UNICEF

00:07

Maratonul International Bucuresti, programat in acest weekend, a fost anulat din cauza pandemiei

B1 B1,
Maratonul International Bucuresti, programat in acest weekend, a fost anulat din cauza pandemiei

A 13-a editie a Maratonului Bucuresti, programat sa se desfasoare sambata si duminica, a fost anulat din cauza exploziei deimbolnaviri cu Covid-19. La evenimentul sportiv urmau sa partcipe,. continuă pe B1

UPDATE Restrictii de trafic rutier in Capitala, in weekend. Maratonul International Bucuresti a fost anulat

Restrictii de trafic rutier pe mai multe bulevarde importante si strazi adiacente din centrul Bucurestiului, sambata si duminica, ca urmare a desfasurariiMaratonului International Bucuresti.

Decizie radicala: S-a anulat Maratonul International Bucuresti de duminica! Explicatii oficiale

La conferinta evenimentului, care a avut loc marti, ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, vorba apasat despre importanta sportului in aceasta perioada. in numai 72 de ore, situatia s-a schimbat.

Bilant fabulos: Maratonul International Bucuresti a anuntat cati participanti vor fi la editia din acest an

Se pastreaza traditia si in an pandemic, iar cel mai frumos eveniment de sport de masa din tara va atinge editia cu numarul 13.

Maratonul Bucuresti a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri COVID-19

Cursa de maraton a alergatorilor profesionisti Bucharest Marathon nu se va mai putea desfasura in acest weekend, avand in vedere evolutia situatiei actuale, in care numarul de cazuri de imbolnavire cu COVID-19 din Capitala a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori.

Maratonul Bucuresti a fost anulat pe ultima suta de metri, din cauza numarului mare de cazuri Covid-19

Cursa de maraton a alergatorilor profesionisti Bucharest Marathon nu se va mai putea desfasura in acest weekend, avand in vedere evolutia situatiei actuale, in care numarul de cazuri de imbolnavire cu COVID-19 din Capitala a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori, informeaza organizatorul evenimentului. Decizia a fost luata la cererea Ministerului Tineretului si Sportului.

Traficul rutier, restrictionat cu ocazia Maratonului International Bucuresti

Traficul rutier va fi restrictionat sambata seara in zona Pietei Constitutiei si duminica, incepand cu ora 07,00, pe traseul de alergare al Maratonului International Bucuresti si pe strazile adiacente, pana la finalizarea cursei, a informat Brigada Rutiera a Capitalei, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )