Libnet.ro
UNICEF

08:15

Maratonul Bucuresti a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Maratonul Bucuresti a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri COVID-19

Cursa de maraton a alergatorilor profesionisti Bucharest Marathon nu se va mai putea desfasura in acest weekend, avand in vedere evolutia situatiei actuale, in care numarul de cazuri de imbolnavire cu COVID-19 din Capitala a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori. continuă pe Ziarul Bursa

Maratonul International Bucuresti, programat in acest weekend, a fost anulat din cauza pandemiei

A 13-a editie a Maratonului Bucuresti, programat sa se desfasoare sambata si duminica, a fost anulat din cauza exploziei deimbolnaviri cu Covid-19. La evenimentul sportiv urmau sa partcipe,.

Maratonul Bucuresti a fost anulat pe ultima suta de metri, din cauza numarului mare de cazuri Covid-19

Cursa de maraton a alergatorilor profesionisti Bucharest Marathon nu se va mai putea desfasura in acest weekend, avand in vedere evolutia situatiei actuale, in care numarul de cazuri de imbolnavire cu COVID-19 din Capitala a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori, informeaza organizatorul evenimentului. Decizia a fost luata la cererea Ministerului Tineretului si Sportului.

Masuri drastice la Breaza, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Prahova a decis vineri sa ia masuri speciale in orasul Breaza acolo unde in ultimele 14 zile a fost inregistrat un numar mare de cazuri de COVID-19.

Masca, obligatorie in Prahova si in spatiile deschise din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19

Incepand din data de10. 2020, se instituieobligativitatea purtarii mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, pentru toate persoanele care au peste varsta de 5 ani, prezente in spatiile publice deschise din judetul Prahova.

Noi restrictii in Olt din cauza numarului mare de imbolnaviri. Se inchid restaurante, dar si sali de jocuri

In doua localitati in care rata imbolnavirilor a depasit 1,51. 000 locuitori s-au impus, astazi, 7 octombrie 2020, prin decizie a CJSU, noi restrictii. De asemenea, forul de decizie judetean a aprobat si modificarea scenariilor in care functioneaza mai multe scoli.

Pandemia anuleaza maratonul din Bucuresti

Maratonul care s-ar fi desfasurat pe 11 octombrie in Capitala, a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus.

Maratonul de la Bucuresti a fost anulat

Cursa care trebuia sa se desfasoare duminica, 11 octombrie, nu se va mai tine din cauza pandemiei de coronavirus.

O comuna din judetul Galati a intrat in carantina dn cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus

Rata de infectare in comuna Cuca a ajuns la 4. 74 la mia de locuitori. La solicitarea CJSU Galati, Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei a emis ordinul de instituire a carantinei asupra localitatii, incepand cu data de 08. 2020, ora 05,00, pe o perioada de 14 zile.

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. in mai multe judete se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, iar masca devine obligatorie in zona scolilor. in Suceava, la slujbele religioase de la bisericile din judet vor putea participa doar localnicii. Noi restrictii in Capitala: Se inchid barurile, cluburile, discotecile, salile de jocuri de noroc. Masca, obligatorie in jurul scolilor pe o raza de 50 de metri Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile.

Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Ce se intampla, de fapt, in televiziunea platita de toti romanii

E furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Adelin Petrisor a vorbit deschis despre problemele cu care se confrunta si el in aceasta perioada, din cauza unui program haotic al serviciului sau. Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei Adelin Petrisor a spus ce se intampla in Televiziunea publica, locul in care exista .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )