Libnet.ro
UNICEF

18:00

Marc Marquez, cel mai tanar campion mondial din istorie

Online Sport Online Sport,
Marc Marquez, cel mai tanar campion mondial din istorie

Spaniolul Marc Marquez a scris la cei doar 20 de ani ai sai o noua pagina in istoria curselor Motomondialului de viteza. Pilotul spaniol a cucerit, duminica, primul sau titlu mondial la MotoGP in chiar anul de debut. Marquez l-a depasit pentru doar patru puncte pe Jorge Lorenzo, dublul campion mondial. continuă pe Online Sport

MotoGP: Marc Marquez, cel mai tanar campion mondial

Marc Marquez a cucerit primul sau titlu de campion mondial al MotoGP, chiar in anul in care debutat in aceasta competitie. Spaniolul a devenit, in acelasi timp si cel mai tanar pilot care detine acest trofeu 20 de ani si 266 de zile). In clasamentul general final, Marquez l-a depasit pentru doar patru puncte pe conationalul sau, Jorge Lorenzo, dublul campion mondial.

MOTO GP Marc Marquez a devenit cel mai tanar campion mondial din istoria acestui sport

Pilotul Marc Marquez a devenit duminica cel mai tanar campion mondial din istoria motociclismului viteza, clasa MotoGP.

Alma Popan, despre designul de interior, materialele textile si cel mai nou show-room din ...

Ion Diamandi discuta cu Alma Popan, designer si reprezentant al show-roomului lui Pascal Delmotte, in cadrul emisiunii HomeDeco. Despre designul de interior, materialele textile, precum tapiteriile, dar si despre cel mai nou show-room dedicat designului de interior aflati mai multe in aceasta emisiune. HomeDeco este o emisiune prezentata de Ion Diamandi si se difuzeaza joia, intre orele 15. 00, pe romanialibera. ro, radiolynx. ro si casamea. ro. Pentru editiile precedente click .

Marc Marquez a devenit CAMPION MONDIAL la MotoGP

Spaniolul Marc Marquez Honda) a devenit campion mondial la MotoGP, duminica, la finalul Marelui Premiu al Valenciei, a 18-a si ultima etapa a sezonului, cursa castigata de Jorge Lorenzo Yamaha), informeaza AFP,.

Coaforii si stilistii lupta pentru titlul de cel mai tare campion al festivalului Creative Movement

Festivalul Creative Movement aduna astazi intr-un club din Capitala cei mai creativi si mai ingeniosi stilisti din Republica Moldova.

Noua studenti au primit cazare gratuita in cel mai mare campus privat din Bucuresti

Cel mai mare campus privat din Romania, West Gate Studios WGS), a acordat noua burse in valoare totala de aproximativ 10. 000 de euro, care constau in asigurarea de locuri de cazare gratuita in perioada octombrie 2013-octombrie 2014.

MotoGP: Pole-position pentru Marc Marquez la Valencia

Marc Marquez Honda) va pleca din pole-position in Marele Premiu de MotoGP de la Valencia, ultima etapa a sezonului din 2013. Jorge Lorenzo Yamaha) a avut al doilea timp, in timp ce Dani Pedrosa a fost al treilea. Valentino Rossi s-a situat pe patru.

Viswanathan Anand va incerca sa-si apere titlul de campion mondial in fata Mozartului sahului, Magnus Carlsen

Campionul mondial la sah Viswanathan Anand va incerca sa-si apere titlul in fata tanarului norvegian Magnus Carlsen, supranumit Mozartul sahului, incepand de sambata, la Chennai, in sudul Indiei, scrie AFP. Incununat pentru a cincea oara anul trecut la Moscova impotriva israelianului Boris Gelfand, Anand domneste asupra esichierului mondial din 2007.

Cel mai puternic om din industria aurului se va retrage anul viitor

Omul de afaceri Peter Munk, fondator si presedinte al Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu are de gand sa candideze anul viitor pentru un nou mandat la conducerea companiei, au declarat pentru Wall Street Journal surse.

Cel mai VIOLENT ciclon al anului: 1.200 de persoane au murit.

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, potrivit Mediafax. Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )