Libnet.ro
UNICEF

19:15

MotoGP: Marc Marquez, cel mai tanar campion mondial

Hotnews Hotnews,
 MotoGP: Marc Marquez, cel mai tanar campion mondial

Marc Marquez a cucerit primul sau titlu de campion mondial al MotoGP, chiar in anul in care debutat in aceasta competitie. Spaniolul a devenit, in acelasi timp si cel mai tanar pilot care detine acest trofeu 20 de ani si 266 de zile). In clasamentul general final, Marquez l-a depasit pentru doar patru puncte pe conationalul sau, Jorge Lorenzo, dublul campion mondial. continuă pe Hotnews

Marc Marquez, cel mai tanar campion mondial din istorie

Spaniolul Marc Marquez a scris la cei doar 20 de ani ai sai o noua pagina in istoria curselor Motomondialului de viteza. Pilotul spaniol a cucerit, duminica, primul sau titlu mondial la MotoGP in chiar anul de debut. Marquez l-a depasit pentru doar patru puncte pe Jorge Lorenzo, dublul campion mondial.

MOTO GP Marc Marquez a devenit cel mai tanar campion mondial din istoria acestui sport

Pilotul Marc Marquez a devenit duminica cel mai tanar campion mondial din istoria motociclismului viteza, clasa MotoGP.

Marc Marquez a devenit CAMPION MONDIAL la MotoGP

Spaniolul Marc Marquez Honda) a devenit campion mondial la MotoGP, duminica, la finalul Marelui Premiu al Valenciei, a 18-a si ultima etapa a sezonului, cursa castigata de Jorge Lorenzo Yamaha), informeaza AFP,.

Coaforii si stilistii lupta pentru titlul de cel mai tare campion al festivalului Creative Movement

Festivalul Creative Movement aduna astazi intr-un club din Capitala cei mai creativi si mai ingeniosi stilisti din Republica Moldova.

MotoGP: Pole-position pentru Marc Marquez la Valencia

Marc Marquez Honda) va pleca din pole-position in Marele Premiu de MotoGP de la Valencia, ultima etapa a sezonului din 2013. Jorge Lorenzo Yamaha) a avut al doilea timp, in timp ce Dani Pedrosa a fost al treilea. Valentino Rossi s-a situat pe patru.

Cel mai puternic om din industria aurului se va retrage anul viitor

Omul de afaceri Peter Munk, fondator si presedinte al Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu are de gand sa candideze anul viitor pentru un nou mandat la conducerea companiei, au declarat pentru Wall Street Journal surse.

Cel mai VIOLENT ciclon al anului: 1.200 de persoane au murit.

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, potrivit Mediafax. Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea .

CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat.

VIDEO Filipine: Taifunul Haiyan, cel mai violent din lume in acest an, a lasat in urma 1.200 de morti

Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea precisa a victimelor provocate de aceasta furtuna, a declarat pentru AFP secretarul general al Crucii Rosii filipineze, Gwendolyn Pang. Supertaifunul Haiyan a provocat probabil moartea a sute de persoane intr-un oras din Filipine, cel mai afectat de furtuna, a declarat sambata si un ministru filipinez care s-a deplasat la fata locului.

Premiile PIATA: Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant din Romania

Reteaua de supermarketuri Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant, iar Coca Cola HBC a obtinut Marele Premiu pentru cel mai bun furnizor la editia a VIII-a a Galei Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum, eveniment desfasurata in seara de 7 noiembrie 2013, organizat de revista Piata si sustinut mediatic de Hotnews.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )