Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru tablete scolare cu 50 de milioane euro

B1 B1,
Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru tablete scolare cu 50 de milioane euro

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca bugetulpentru achizitia de tablete scolare a fost suplimentat cu 50 de milioane de euro. Totodata, s-a. continuă pe B1

MARCEL BOLOS: Plafonul alocat pentru achizitia de echipamente medicale a fost majorat la 1,2 miliarde de euro

Plafonul alocat pentru achizitia de echipamente medicale din fonduri externe nerambursabile a fost majorat la 1,2 miliarde de euro, a anuntat, astazi, Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene.

Plafonul alocat pentru achiztia de echipamente medicale din fonduri europene nerambursabile a fost majorat la 1,2 miliarde de euro

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat ca plafonul alocat pentru achiztia de echipamente medicale din fonduri europene nerambursabile a fost majorat la 1,2 miliarde de euro. Marcel.

MARCEL BOLOS: Guvernul a suplimentat bugetul pentru achizitia de tablete scolare cu 50 de milioane de euro

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi suplimentarea cu 50 de milioane de euro a bugetului pentru achizitia de tablete si majorarea valorii eligibile de la 200 de euro la 250 de eurotableta, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Guvernul aloca inca 50 de milioane de euro pentru achizitionarea de tablete scolare

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri alocarea a inca 50 de milioane de euro pentru achizitia de tablete scolare, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. Acesta a spus ca este majorata si valoarea eligibila a unei tablete de la 200 de euro la 250 de euro.

Atragerea fondurilor europene si blocarea ingerintelor politice pot impulsiona activitatea universitatilor

Atragerea de fonduri europene si blocarea ingerintelor politice pot reprezenta doua directii care ar putea impulsiona activitatea universitatilor. Demersul nu este usor pentru cei implicati, dar poate reprezenta un prim pas pe un drum mai bun. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) incearca sa aplice reteta.

Ce avere a strans Marcel Vela. Ministrul Afacerilor Interne are si un credit bancar pentru care plateste lunar rate

Marcel Vela apare zilnic cu declaratii noi, mereu e prezent pe micul ecran, in conferinte de presa, unde transmite populatiei vesti noi sau masuri privind pandemia de coronavirus. Acesta ocupa functii importante, a strans si o avere in urma anilor de munca. Iata cate bunuri detine acesta si ce salariu are!.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )