Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul aloca inca 50 de milioane de euro pentru achizitionarea de tablete scolare

Hotnews Hotnews,
 Guvernul aloca inca 50 de milioane de euro pentru achizitionarea de tablete scolare

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri alocarea a inca 50 de milioane de euro pentru achizitia de tablete scolare, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. Acesta a spus ca este majorata si valoarea eligibila a unei tablete de la 200 de euro la 250 de euro. continuă pe Hotnews

Campanie de zeci de milioane de euro pentru locale. Topul contributiilor declarate de partide

Competitorii au contribuit cu sume semnificative la campania electorala pentru alegerile locale, respectiv peste 185 de milioane de lei, adica aproape 40 de milioane de euro, desi 2020 se anunta a fi un an dificil din punct de vedere economic, iar limitarile legate de desfasurarea campaniei electorale prin evenimente sau actiuni stradale ar fi trebuit sa conduca si la limitarea sumelor cheltuite de partidele politice, se arata intr-o analiza a Expert Forum.

Tranzactie in IT-ul romanesc: 2 milioane de euro pentru 25% dintr-o firma

Grupul IT Bittnet, din Bucuresti, urmeaza sa preia 25% din actiunile unei firme romanesti de dezvoltare de produse software, tranzactie care se ridica la valoarea de 2 milioane de dolari, in bani si actiuni.

Perchezitii intr-un urias dosar de fraudare a fabricii de contoare AEM. Prejudiciul estimat: peste 50 de milioane de euro

Procurorii DIICOT Timisoara au descins marti dimineata la mai multe adrese din Timisoara si Bucuresti pentru perchezitii intr-un dosar de constituire a unui grup infractional organizat, fals, uz de fals, delapidare cu consecinte deosebit de grave, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru tablete scolare cu 50 de milioane euro

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca bugetulpentru achizitia de tablete scolare a fost suplimentat cu 50 de milioane de euro. Totodata, s-a.

Depozitul de gunoi de 50 de milioane de euro din Caras-Severin, o uriasa bataie de cap pentru toata lumea

Investitia complexa de la Lupac, destinata colectarii gunoiului menajer din tot judetul Caras-Severin, este unul din proiectele cu cele mai mari probleme derulate de catre consiliul judetean.

Ministru: Romania va cere prelungirea schemei de ajutoare de stat de 1 miliard Euro pentru IMM peste termenul de 31 decembrie 2020

Firmele mici si mijlocii din Romania, care vor dori granturi pentru investitii, de cate 50. 000 de euro, din cadrul ajutoarelor de stat in valoare totala de aproape 1 miliard de euro pentru redresarea din criza COVID-19, ar urma sa semneze contractele de finantare chiar si cu 6 luni mai tarziu decat era preconizat initial. Autoritatile romane vor cere Comisiei Europene prelungirea schemei de ajutor de stat de la 31 decembrie 2020 pana pe 30 iunie 2021.

Delgaz Grid a pregatit proiecte in valoare de 440 milioane lei pentru obtinerea de fonduri europene

Delgaz Grid a pregatit proiecte in valoare de 440 milioane lei pentru obtinerea de finantare din fonduri europene.

Uniunea Europeana plateste 1 miliard euro pentru Remdesivir livrat in 2020

Uniunea Europeana va achita 1 miliard euro pentru achizitia dozelor solicitate insistent de tarile m.

UE a convenit sa plateasca Gilead peste 1 miliard de euro pentru aprovizionarea cu Remdesivir timp de sase luni

Uniunea Europeana a convenit sa plateasca Gilead peste 1 miliard de euro pentru aprovizionarea cu Remdesivir timp de sase luni de zile, cu putin timp inainte de publicarea rezultatelor finale ale celui mai mare studiu clinic pentru medicamentul antiviral destinat tratarii bolii Covid-19, conform news. ro.

Au platit 6.000 de euro pentru o pisica exotica. Ce au primit acasa, de fapt, i-a facut sa planga instant

Un cuplu din Franta a comandat online un pui de pisica de rasa, pentru care urmau sa plateasca la livrare 6. 000 de euro. Cumparatorii au aflat dupa cateva zile ca le-a fost trimis un pui de tigru indonezian. Sotii au depus plangere, descoperindu-se astfel o retea care facea trafic cu animale. intamplarea care a deconspirat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )