Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse: PSD are suficiente voturi pentru a tranti Guvernul Orban, dar motiunea pica

Adevărul Adevărul,
Surse: PSD are suficiente voturi pentru a tranti Guvernul Orban, dar motiunea pica

PSD si partenerii din Parlament ALDE, ProRomania si PPUSL) strang in acest moment 234 de voturi, cu unul peste limita majoritatii. Plus inca cinci voturi cel putin) de la deputatii minoritatilor nationale fideli PSD. insa, in ciuda aritmeticii parlamentare, motiunea nu va trece, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Ciolacu: Parlamentarii PSD sunt sunati si invitati la Guvern la cafele Avem suficiente voturi pentru a trece motiunea de cenzura

PSD are suficiente voturi pentru a trece motiunea de cenzura care va fi dezbatuta luni de Parlament, sustine liderul social-democrat Marcel Ciolacu. El a acuzat PNL de presiuni pe care le-ar face asupra unor parlamentari PSD, pentru a trece la liberali.

Marcel Ciolacu: in acest moment, sunt suficiente voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca exista voturile necesare pentru ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului liberal sa treaca. Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura sunt.

Din culisele sedintei PSD. Cum arata strategia pentru motiunea de cenzura si ce calcule interne se fac

Liderii PSD s-au intalnit joi, in sedinta de urgenta pentru a discuta strategia pentru motiunea de cenzura. in spatele usilor inchise, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus pesedistilor ca este ingrijorat de negocierile pe care liberalii le poarta cu parlamentarii PSD si PRO Romania. Surse social-democrate au explicat pentru HotNews. ro cum arata harta negocierilor si ce variante iau in calcul liderii PSD. Ciolacu: Parlamentarii PSD sunt sunati si invitati la Guvern la cafele Avem suficiente voturi pentru a trece motiunea de cenzura.

Marcel Ciolacu: Si fara UDMR avem suficiente voturi ca motiunea sa treaca

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca in acest moment sunt suficiente voturi pentru ca mot.

Marcel Ciolacu: in acest moment sunt suficiente voturi ca motiunea sa treaca. Si fara UDMR avem suficiente voturi

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca exista suficiente voturi ca motiunea de cenzura, care va fi votata in plenul reunit de luni al Parlamentului, sa treaca. El a precizat ca si fara alesii UDMR, exista numarul necesar pentru ca Guvernul Orban sa pice. Acesta nu a exclus depunerea unei alte motiune de cenzura din septembrie, pentru ca este o alta sesiune parlamentara.

Tort fara coacere, gata intr-o ora! Sosul portocaliu are beneficii nenumarate pentru sanatatea ta

In acest articol iti vom prezenta o reteta de tort fara coacere, dar care este considerat o minune culianara. La baza acestui preparat stau doua ingrediente pe care aproape sigur ca le ai prin bucatarie: biscuiti si catina. Reteta, pe larg, in continuare. Reteta de tort fara coacere cu sirop de catina Tortul, sau prajitura .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )