Libnet.ro
UNICEF

21:30

MARCEL CIOLACU: in acest moment, este un dezastru ce se intampla in agricultura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: in acest moment, este un dezastru ce se intampla in agricultura

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, in prezent, este un dezastru ceea ce se intampla in agricultura, productia de anul acesta fiind la jumatate la toate produsele cu care Romania se clasa in fruntea Europei in ultimii trei ani, iar cei mai multi dintre fermieri nu au bani sa reinfiinteze culturile pentru urmatorul ciclu agricol. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale: Este un decalaj in ceea ce priveste agenda politicienilor si a cetatenilor

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a vorbit la Exces de putere despre decalajul care apare intre prioritatile cetatenilor si cele ale politicienilor. Liderul PSD a precizat faptul ca romanii sunt ingrijorati de situatia scolilor, de pandemie si de criza economica.

MARCEL CIOLACU: Am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majoritati in consiliile judetene si locale

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu anunta ca a semnat cu Victor Ponta un acord post-electoral, in baza caruia PSD si Pro Romania vor putea constitui majoritati in consiliile locale si judetene dupa alegerile din 27 septembrie.

MARCEL CIOLACU: Daca ar fi facut Grindeanu ce a facut Orban cu banii din fondul de rezerva, era arestat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Resita, ca daca ar fi fost Sorin Grindeanu premier si ar fi dat o hotarare de guvern prin care fondul de rezerva aflat la dispozitia prim-ministrului sa fie impartit in functie de cumparat primari, acesta ar fi fost arestat.

Ciolacu: Catalin Radulescu, in acest moment, nu are ce sa mai caute in interiorul PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, in acest moment, deputatul Catalin Radulescu nu are ce sa mai caute in interiorul PSD. Radulescu a fost exclus recent din partid, dupa ce a lipsit la motiunea de cenzura.

Marcel Ciolacu, despre regionalizarea dupa alegeri: Cred ca nu ar fi rau ca intr-o viitoare guvernare sa reincepem acea discutie

Presedintele PSD a vorbit despre proiectul de regionalizare, care prevede existenta unor guvernatori pe zone. Modelul este realizat dupa cel francez, iar Marcel Ciolacu a oferit si exemplul Poloniei, unde acest.

Marcel Ciolacu: Liberalii taie cu 50% tichetele de gradinita ale copiilor. Guvernul pregateste un plan de austeritate pentru 2021

Marcel Ciolacu acuza Guvernul Orban ca pregateste un plan de austeritate pentru anul viitor, iar liberalii vor sa taie cu 50% tichetele de gradinita ale copiilor. Liderul social-democratilor precizeaza ca PSD se va opune in Parlament oricaror masuri de acest fel.

Marcel Ciolacu, despre adoptarea modificarilor la rectificarea bugetara in sensul cresterii pensiilor cu 40%: incercam sa vorbim cu parlamentarii, astfel incat sa avem voturile necesare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara ca saptamana viitoare PSD va incerca sa obtina sprijinul unei majoritati parlamentare pentru modificarea proiectului de rectificare bugetara.

Marcel Ciolacu: Am semnat cu Victor Ponta un acord de crearea de majoritati la consiliile judetene, consiliile locale, un fel de acord post electoral

Marcel Ciolacu,presedintelePSD a declarat, sambata, in cadrul conferinteide presa sustinuta la Pitesti ca nu vaconditiona formarea dealiante in primarii si consilii locale.

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

Prin ce trece Brigitte Pastrama, chiar in acest moment. Cere ajutorul oamenilor

Necazurile se tin lant! Brigitte Pastrama cere ajutorul oamenilor. Ce s-a intamplat cu vedeta zilele acestea?! Brigitte Pastrama cere ajutorul oamenilor Dupa clipul devenit viral in care este agresata de sotul sau, Florin Pastrama, si scandalul cu fiul sau, Brigitte are, din nou, probleme. Bruneta a apelat la prietenii de pe Facebook si Instagram pentru .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )