Libnet.ro
UNICEF

10:15

MARCEL CIOLACU: Guvernul Orban, cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Guvernul Orban, cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astazi, la Buzau, unde a participat la lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca Guvernul Orban este cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist si si-a exprimat convingerea ca electoratul va sanctiona PNL la scrutinul din 6 decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Guvernul Orban, cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astazi, la Buzau, unde a participat la lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca Guvernul Orban este cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist si si-a exprimat convingerea ca electoratul va sanctiona PNL la scrutinul din 6 decembrie.

MARCEL CIOLACU: Echipa de guvernare a PSD il va include categoric pe profesorul Rafila

Profesorul Alexandru Rafila si rectorul UMF Targu Mures, Leonard Azamfirei, vor face parte din echipa pe care social-democratii o pregatesc pentru guvernare, dupa alegerile parlamentare, a declarat astazi, presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Avem cel mai corupt si incompetent guvern postdecembrist. Nu cred ca suntem blestemati sa mai stam pentru ani cu un asemenea guvern

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat dur Guvernul Orban pentru masurile luate in ultimul rand, subliniind faptul liberalii au dat cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist.

Marcel Ciolacu a dat startul campaniei electorale: Avem cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Marcel Ciolacu a dat startul, la Buzau, campaniei electorale pentru parlamentarele din decembrie. Presedintele PSD a inceput campania cu atacuri dure la adresa guvernului condus de Ludovic Orban, criticandu-l pentru modul in care gestioneaza criza sanitara, dar si economica.

Ciolacu: Pietele trebuie lasate deschise! Este lipsit de orice logica ce face Guvernul Orban!

Marcel Ciolacu a lansat, vineri seara, un nou atac dur la adresa Guvernului PNL. Liderul PSD afirma ca decizia liberalilor este lipsita de orice logica intrucat, in lipsa pietelor, romanii se vor inghesui in supermaketuri, adica in spatii inchise, unde posibilitatea infectarii este mult mai mare.

MARCEL CIOLACU, CATRE CIOLOS: V-ati repezit sa comentati un fake-news; PSD va castiga alegerile si va desemna premierul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca Dacian Ciolos s-a repezit sa comenteze un fake-news, adaugand ca a spus ca social-democratii vor castiga alegerile si vor desemna premierul.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban l-a chemat pe Klaus Iohannis sa prezideze esecul guvernarii PNL. Sunt dispusi sa sacrifice tot pentru o mana de voturi

Liderul social democratilor,Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe contul de Facebook, la scurt timp dupa ce seful statului, Klaus Iohannis, a prezidat sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5.

Reactia lui Marcel Ciolacu, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca participa la sedinta de Guvern

Marcel Ciolacu a reactionat joi seara pe Facebook dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va participa la sedinta de Guvern. Presedintele PSD a afirmat ca Ludovic Orban l-a chemat pe seful statului la sedinta de Guvern ca sa prezideze esecul guvernarii PNL, ca sa salveze aparentele.

Marcel Ciolacu: Pe Nicolae Ceausescu l-am impuscat pentru ca a platit datoriile. Ce facem cu cei care au indatorat tara acum? Eu nu vorbesc de impuscat, Doamne fereste!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat din nou Guvernul PNL pentru modul in care a gestionat situatia economica a tarii si, mai ales, faptul ca a imprumutat bani in nestire. Pe Ceausescu l-am.

Marcel Ciolacu: inchiderea pietelor obliga oamenii sa se inghesuie in supermarketuri E ilogic sa-i fortezi pe romani sa cumpere produse de import

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat Guvernul PNL pentru ca a dispus inchiderea pietelor, ca masura anticoronavirus. Social-democratul a sustinut ca, din cauza acestei decizii, romanii vor ajunge sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )