Libnet.ro
UNICEF

09:45

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala pentru scandalul Unifarm in fata Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala pentru scandalul Unifarm in fata Parlamentului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca premierul Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala in fata Parlamentului pentru scandalul Unifarm. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, catre Ludovic Orban: De patru luni va spunem clar si raspicat: Guvernati, nu mai furati!

Acuzatii grave la adresa premierului facute de presedintele interimar al PSD. Marcel Ciolacu sustine ca Ludovic Orban a profitat de situatia generata de pandemia de coronavirus pentru a-si indestula prietenii politici si ca l-au interesat doar banii si distrugerea economiei.

MARCEL CIOLACU: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania.

MARCEL CIOLACU: Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

Scolile ar putea ramane inchise inclusiv la toamna Premierul Ludovic Orban: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice situatie

In cazul in care pandemia de coronavirus va continua pe o panta ascendenta in Romania, reinceperea cursurilor din toamna s-ar putea face tot online, fara a fi deschise unitatile de invatamant,.

Marcel Ciolacu: Peste doua ore, lui Orban ii suna ceasul! ii dam jos masca!

Marcel Ciolacu a scris pe o retea sociala un mesaj potrivit caruia Ludovic Orban va da socoteala, luni, pentru cea mai mare ticalosie din guvernarea liberala.

Marcel Ciolacu: Domnule Orban, trebuie sa dati explicatii. Romanii trebuie sa stie ce legatura aveti cu scandalul de la Unifarm. Acest guvern trebuie sa plece (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un val de acuzatii la adresa Guvernului PNL, in cadrul dezbaterii care a avut loc, luni, in Parlament, pe tema anchetei in centrul careia se afla compania Un.

Marcel Ciolacu: Vom depune o motiune de cenzura care va trece 100% Demisia lui Orban ar fi cea mai potrivita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat duminica seara ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura care 100% va trece de votul Parlamentului. De asemenea, Ciolacu a spus ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ar trebui sa ii ceara demisia lui Ludovic Orban din functia de premier, pentru ca liberalii au facut din aceasta pandemie un joc politic.

Marcel Ciolacu anunta cand cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare sa trecem motiunea!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat, duminica, la Sinteza zilei, un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban si a anuntat ca exista o majoritate in Parlament pentru daramarea Guvernului PNL.

Marcel Ciolacu, atac dur la premier: Orban devine toxic pentru Romania. Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Marcel Ciolacu vine cu un atac dur la adresa premierului PNL. Liderul PSD spune ca Orban devine toxic pentru Romania si ii transmite lui Klaus Iohannis un mesaj: Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!.

LUDOVIC ORBAN: PSD cauta sa faca legaturi fara fundament intre mine si activitatea unei societati a statului

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului , ca subiectul pentru care a fost invitat nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului, mentionand ca se incearca crearea unei legaturi inexistente intre el si cercetarea unei institutii a statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )