Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: PSD nu are 233 de voturi, dar nici partidele opozitiei nu fac 233

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: PSD nu are 233 de voturi, dar nici partidele opozitiei nu fac 233

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat joi ca, matematic, PSD nu are 233 de voturi in plenul reunit al Parlamentului, dar nici cele cinci partide de Opozitie care au initiat. continuă pe Antena3

CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri la Digi 24 ca este pentru prima data de acord cu Liviu Dragnea care cere din inchisoare dizolvarea PSD. in opinia sa, asta este miza motiunii, si nu alte scopuri ale bufetariei interne a Parlamentului, intre care scoaterea din joc a premierului candidat la prezidentiale.

UPDATE PNL a depus motiunea de cenzura - calendarul, stabilit miercuri dimineata Opozitia acuza PSD ca impinge votul intr-o zi nelucratoare Marcel Ciolacu: Zilele sunt constitutionale, credeam ca e o urgenta

PNL a depus motiunea de cenzura, sustinuta de USR, UDMR, PMP, Pro Romania si ALDE. Textul a fost semnat de 237 de parlamentari. Birourile Permanente urmeaza sa se reuneasca miercuri pentru a stabili calendarul, dupa ce initial trebuia ca o decizie sa se ia marti seara, insa nu a fost cvorum.

Marcel Ciolacu: Matematic, PSD a pierdut majoritatea Opozitia castiga la vot si blocheaza calendarul impus de PSD pentru motiune. Pana la urma, aceasta va fi votata joia viitoare

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca PSD a pierdut majoritatea parlamentara. Matematic, am pierdut majoritatea, a spus Ciolacu. in sedinta de plen de.

VIDEO Marcel Ciolacu: PSD nu are acum 233 de voturi in Parlament, dar vestea buna e ca nu le au nici partidele de opozitie ca sa poata trece motiunea

Dupa ce afirma ca PSD a pierdut matematic majoritatea in Parlament, acum presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, vede si o veste buna pentru social-democrati: nici cele 5 partide de opozitie nu au numarul necesar de voturi, 233, ca motiunea de cenzura sa treaca. Tot exclusiv matematic sunt calculele, sustine el.

MARCEL CIOLACU: PSD nu are 233 de parlamentari si nici cele cinci partide de Opozitie nu fac 233

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca, matematic, PSD nu are 233 de voturi in plenul reunit al Parlamentului, dar nici cele cinci partide de Opozitie care au initiat motiunea de cenzura nu au acest numar de voturi.

Marcel Ciolacu da semnalul privind demiterea Guvernului Dancila: Matematic s-a pierdut majoritatea. Ce urmeaza pentru PSD

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a recunoscut faptul ca PSD a pierdut majoritatea in Parlament in acest moment, urmand ca in urmatoarele ore conducerea legislativului sa stabileasca un nou calendar pentru motiunea de cenzura.

Marcel Ciolacu, ironii la adresa Opozitiei dupa depunerea motiunii de cenzura: Este o mascarada.Credeam ca vor sa scape repede tara de PSD-isti

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti seara camotiuneade cenzuranu o sa se mai citeasca in plen in aceeasi zi,pentru ca sedinta conduceriii reunite.

Marcel Ciolacu: Mi s-a parut o motiune neserioasa. Nu vad niciun lider desprins pentru cele cinci partide din opozitie si cred ca e un handicap (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a sustinut, joi, dupa citirea in parlament a textului motiunii de cenzura, ca este vorba despre o motiune neserioasa. Totodata, Ciolacu s-a declarat.

PSD Timis, despre motiunea de cenzura: Partidele care au depus-o formeaza un nou si dezastruos CDR

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a declarat, joi, ca partidele care au depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila apartine au format o noua alianta politice un nou sau un dezastruos.

Mihai Fifor, despre motiunea de cenzura: Va fi votata sambata. Ce mesaj a transmis Opozitiei

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca motiunea de cenzura ar urma sa fie votata, sambata, intr-un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Nu cred ca aceasta motiune va reusi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )