Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marcel Ciolacu, anunt despre Sorina Pintea. Este o decizie care afecteaza intregul partid

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, anunt despre Sorina Pintea. Este o decizie care afecteaza intregul partid

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, referitor la propunerea venita din partea presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, care vrea suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca va avea loc o discutie informala, pentru a se decide abordarea in astfel de situatii. continuă pe Antena3

Adina Anghelescu, noi informatii despre Sorina Pintea: Este retinuta de DNA!

Adina Anghelescu a venit cu noi informatii despre Sorina Pintea. Se pare ca fostul ministru al Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA.

ELENA UDREA, DESPRE SORINA PINTEA: Sper ca este nevinovata, ca este o inscenare

Elena Udrea a declarat duminica, in cadrul unui eveniment sportiv caritabil, despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata.

Solidaritate penala. Elena Udrea, despre Sorina Pintea: Sper ca este nevinovata, ca e o inscenare. Am apreciat-o ca ministru

Elena Udrea a declarat duminica despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata, ca este o inscenare, precizand ca a apreciat-o ca ministru al Sanatatii.

GABRIELA FIREA, DESPRE SORINA PINTEA: Am fost surprinsa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma duminica dupa amiaza, intr-o emisiune la Antena 3, ca este surprinsa de arestarea fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si acuza folosirea anchetei DNA de catre unii politicieni in scop electoral.

CTP, despre Sorina Pintea: Daca acum cand este director ia o spaga de dimensiunea asta, cat a fost ministru cu ce cifre s-a jucat? Asta e coruptovirusul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat cazul Sorinei Pintea, prinsa in flagrant de procurorii DNA, cand incerca sa ia o suma de bani. Popescu se intreaba ce sume ar fi putut pretinde cand era pe functia de ministru, daca acum a fost prinsa cand ar fi primit vreo 100. 000 de euro.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanataapoundii an Guvernul PSD, este audiata la sediul central al DNA

Fostul ministru al Sanataapoundii, Sorina Pintea, este audiata, sacentmbata, la sediul central al Direcapoundiei Naapoundionale Anticorupapoundie, antr-un dosar de corupapoundie, fiind adusa an cursul dimineapoundii, de anchetatori, cu mandat de aducere, de la Baia Mare, au precizat,.

Sorina Pintea, in fata judecatorului. Se cere arestarea ei pentru 30 de zile

Sorina Pintea este la aceasta ora in fata judecatorului. Procurorii cer arestarea ei pentru 30 de zile. Acuzatiile sunt deosebit de grave. Procurorii sustin ca fostul ministru a luat 10. 000 de euro si 120. 000 lei mita, printr-un intermediar, pentru un contract.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti intr-un dosar ce vizeaza achizitii publice

Sorina Pintea este audiata de procurorii DNA, sambata dimineata. Fostul ministru al Sanatatii a fost adus la Bucuresti dupa mai bine de 10 ore de perchezitii facute in biroul sau de la spitalul din Baia Mare.

Soarta Sorinei Pintea in PSD ar putea fi decisa marti. Marcel Ciolacu: Maine voi avea o sedinta informala cu toti presedintii de organizatii judetene

Marcel Ciolacu a precizat ca o decizie cu privire la soarta Sorinei Pintea in PSD va fi luata marti, cand presedintii filialelor judetene se reunesc intr-o sedinta informala. Am luat act de propunerea.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )