Libnet.ro
UNICEF

15:15

Marcel Ciolacu anunta primele masuri dupa ce a fost ales presedinte al Camerei

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu anunta primele masuri dupa ce a fost ales presedinte al Camerei

Social-democratul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, dupa ce a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor, ca in aceasta calitate va avea o altfel de abordare, subliniind ca el nu este seful deputatilor si. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, amicul lui Dragnea, dupa ce a preluat sefia Camerei Deputatilor: PRESUPUN ca voi avea o alta abodare

Noul presedinte al Camerei Deputatilor, partenerul de pescuit al lui Liviu dragnea, PSD-istul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca presupune ca va avea o alta abordare fata de fostul sau sef, trimis.

Cum a fost ales noul sef al Camerei Deputatilor: etajul si santajul

Marcel Ciolacu a ajuns al treilea om in stat dupa un troc politic: deputatii ALDE au votat pentru candidatul PSD, in timp ce senatorii PSD vor vota impotriva ridicarii imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE. Negocierile s-au intins, la propriu, pe trei etaje din Parlament. La finalul zilei, PSD si ALDE au dat restart guvernarii.

Marcel Ciolacu, ales presedinte al Camerei Deputatilor

Deputatul PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales astazi, presedinte al Camerei Deputatilor, post ramas vacant dupa condamnarea lui Liviu Dragnea.

Cine e Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor. De unde vine deputatul PSD

Marcel Ciolacu este noul presedinte al Camerei Deputatilor. Deputatul PSD a fost ales in aceasta functie, care a fost ocupata pana acum de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare. Plenul Camerei Deputatilor a votat, miercuri, propunerile partidelor pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Functia a ramas vacanta dupa ce [] .

Opozitia pierde prima batalie dupa succesul de la europarlamentare: Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor

Update:Marcel Ciolacu a fost ales noul presedinte al Camerei Deputatilor. Update:Votul pentru sefia Camerei Deputatilor s-a incheiat. Update:Votul pentru alegerea noului presedinte al.

A inceput batalia pentru fotoliul lasat liber de Dragnea in Parlament. Raluca Turcan, Marcel Ciolacu si Kelemen Hunor au intrat in cursa pentru sefia Camerei Deputatilor. UDMR cere amanarea votului o saptamana

Pozitia celui de al treilea om in stat a fost declarata miercuri vacanta, oficial, in plenul Camerei Deputatilor. in cursa au intrat liberala Raluca Turcan care este sustinuta de PNL, USR si PMP, PSD-ALDE il propun pe Marcel Ciolacu iar UDMR a anuntat ca il sustine pe Kelemen Hunor. Pentru validarea unui nou presedinte este nevoie de 165 de voturi pe care, in prezent nici Coalitia, nici Opozitia nu le detin. in acest context s-au declansat negocierile cu Minoritatile si grupul deputatilor independenti controlati de Victor Ponta. 32 Liderul grupului PSD Alfred Simonis a cerut pauza de consultari 30 de minute. Sedinta s-a suspendat. 12:30 Liderul grupului UDMR Attila Korodi a cerut amanarea votului pentru sefia Camerei Deputatilor cu o saptamana 12:00 Victor Ponta pe Facebook: ProRomania exista pentru ca pe 26 Mai a fost votat de 600. 000 de romani. Exista pentru ca avem 22 de deputati care activeaza serios si profesionist in Parlamentul Romaniei! Exista pentru ca avem personalitate si curaj!. ) Daca noul presedinte al Camerei Ciolacu, Turcan, cine va fi ales) continua abuzul vom utiliza cele mai dure si agresive cai legale pentru recunoasterea drepturilor noastre constiutionale!10:40 Viorica Dancila a declarat ca grupul Pro Romania va fi recunoscut in Parlament 10:32 in Parlament au inceput negocierile. Pana la ora 12. 00 grupurile parlamentare pot depune candidaturile la Secretariatul General.

UPDATE PSD isi pastreaza majoritatea: Marcel Ciolacu este noul presedinte al Camerei Deputatilor

PSD isi conserva majoritatea in Camera Deputatilor si in lipsa lui Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al camerei inferioare cu 172 de voturi. Raluca Turcan, de la PNL, a obtinut doar 100 de voturi, iar Kelemen Hunor, de la UDMR, doar 20.

Cine e Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor l-a ales, miercuri, pe deputatul PSD Marcel Ciolacu in functia de presedinte al camerei inferioare a Parlamentului, liderul Camerei Deputatilor fiind a treia functie din statul.

Cum intelege PSD sa indrepte greselile trecutului: Dancila si Ciolacu anunta triumfator ca grupul Pro Romania din Camera Deputatilor va fi recunoscut (VIDEO)

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru sefia Camerei Deputatilor, a anuntat ca grupul Pro Romania din Camera Deputatilor va fi, in sfarsit, recunoscut. Ciolacu a prezentat decizia ca pe o intrare in normalitate.

Marcel Ciolacu, mesaj pe Facebook: Am platit pretul corect in aceste alegeri pentru greselile facute in trecut

Noul presedinte al Camerei Deputatilor este Marcel Ciolacu, dupa votul de miercuri, el urmand sa il inlocuiasca pe Liviu Dragnea, dupa ce acesta din urma a fost incarcerat ca urmare a condamnarii in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )