Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marcel Ciolacu anunta ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad: Domnul Caprar este liber sa candideze din nou (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu anunta ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad: Domnul Caprar este liber sa candideze din nou (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad, intrucat alegerea lui Dorel Caprar nu a fost statutara. Ciolacu a precizat ca acesta poate candida din nou la. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

Orban: Alegerile locale vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, la un post de televiziune.

Marcel Ciolacu anunta sesizarea Curtii Constitutionale dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat, a doua oara, premier. DOCUMENTUL INTEGRAL (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni, la finalul sedintei CEx a formatiunii, ca sesizarea Curtii Constitutionalecu privire la noua desemnare a lui Ludovic Orban ca.

Cum raspunde Marcel Ciolacu la acuzatia ca a facut blat cu Ludovic Orban

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, neaga faptul ca ar avea vreo intelegere cu Ludovic Orban, premierul interimar, in ceea ce priveste ajungerea la alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora despre candidatura sa la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, va anunta saptamana viitoare daca se inscrie sau nu in competitia pentru functia de presedinte plin al partidului, la congresul ce ar urma sa aiba loc, cel mai probabil, la sfarsitul acestei luni.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit pentru orice fel de alegeri: Partidul nu are dreptul sa se teama de votul romanilor (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca cei mai multi dintre membrii Comitetului Executiv National au sustinut ca partidul este pregatit pentru orice fel de alegeri. intrebat, in.

Marcel Ciolacu: Este o mascarada! Ati citit programul de guvernare al acestei mascarade?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat luni, la Palatul Parlamentului, ca PSD nu se teme de alegeri anticipate si a criticat dur nominalizarea lui Ludovic Orban, precum si programul sau de guvernare.

MARCEL CIOLACU: Saptamana viitoare anunt daca voi candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica, la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti, ca saptamana viitoare va anunta cu certitudine daca va candida sau nu pentru cea mai inalta functie in partid. Ciolacu spune ca este onorat de sustinerea pe care Gabriela Firea a anuntat-o pentru candidatura sa si marturiseste ca fara sprijinul PSD Bucuresti nu ar fi candidat pentru nicio functie in partid.

Marcel Ciolacu a izbucnit la adresa lui Orban: De ce nu candidati la Primaria Capitalei, in loc sa o sabotati pe Firea

Marcel Ciolacu a izbucnit dupa ce premierul demis Ludovic Orban a criticat proiectul spitalului din Sectorul 1. Liderul PSD acuza ca Orban vrea sa priveze cetatenii de servicii medicale oferite de stat.

Marcel Ciolacu: Birourile permanente vor stabili, marti, programul audierilor ministrilor din Guvernul Orban II (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca marti ar urma sa fie stabilit calendarul audierii ministrilor din Guvernul Orban II, precum si data votului de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )