Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului. continuă pe Antena3

Orban: Alegerile locale vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, la un post de televiziune.

Marcel Ciolacu anunta ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad: Domnul Caprar este liber sa candideze din nou (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad, intrucat alegerea lui Dorel Caprar nu a fost statutara. Ciolacu a precizat ca acesta poate candida din nou la.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, dar nu a vrut sa divulge planul respectiv, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban, despre cele 25 de OUG adoptate in prag de motiune: Le trimitem pe toate la Monitorul Oficial Avocatul Poporului are dreptul constitutional sa sesizeze CCR, nu ma tem de nimic

Premierul interimar Ludovic Orban a subliniat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate in noaptea premergatoare motiunii de cenzura vor fi trimise la Monitorul Oficial si vor intra in.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va in.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

Orban: Alegerile locale si anticipatele ar putea avea loc in a doua parte a lunii iunie. Ce calcule isi fac liberalii

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca atat alegerile locale, cat si cele parlamentare anticipate ar putea avea loc in a doua jumatate a lunii iunie, liderul PNL precizand ca ar putea fi nevoie de un punct de vedere al Curtii Constitutionale in ce priveste posibilitatea ca ambele tipuri de alegeri sa se desfasoare in aceeasi zi. Orban este asteptat sa prezinte luni lista ministrilor si programul de guvernare care raman in esenta neschimbate), planul liberalilor si al presedintelui Klaus Iohannis fiind insa respingerea de doua ori a guvernului, prin votul Parlamentului, astfel incat sa se ajunga la dizolvarea forului legislativ si anticipate.

Ludovic Orban: Dupa anticipate, daca PNL nu va obtine voturi pentru a forma singur guvernul, posibilii parteneri sunt USR-PLUS si PMP

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile anticipate, daca PNL nu va obtine suficiente mandate pentru a forma singur guvernul, partenerii vor fi, cel mai probabil, USR-PLUS si PMP.

Saptamana de foc pe prima scena politica. Raspunsul PSD, la strategia PNL de a declansa alegerile anticipate (VIDEO)

Saptamana de foc pe scena politica! incepe lupta pentru anticipate. Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca azi va prezenta lista cu ministri in Parlament, relateaza B1 TV. intre timp, insa PSD se.

Barna: Ludovic Orban a declinat oferta noastra de a intra la guvernare

Presedintele USR, Dan Barna, crede ca miza este ca Romania sa aiba alegeri anticipate altfel este aruncat un an la gunoi, iar tara noastra nu va avea parte in acest an de o guvernare reala. Barna a mai spus ca premierul Ludovic Orban a refuzat propunerea USR de a intra la guvernare in cazul in care nu se va ajunge la alegeri anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )