Libnet.ro
UNICEF

00:06

MARCEL CIOLACU: Astazi m-am vaccinat. Dar dupa mama mea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Astazi m-am vaccinat. Dar dupa mama mea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, astazi, pe Facebook, ca s-a vaccinat impotriva COVID-19, doar dupa ce mamei sale i-a fost administrat serul. Nu as fi putut niciodata sa ma vaccinez inaintea ei, unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania, a sustinut Ciolacu, afirmand ca Guvernul ar trebui sa faca mai mult pentru persoanele vulnerabile. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: M-am vaccinat, dar dupa mama mea, unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca s-a vaccinat, dar dupa mama sa. Liderul PSD a postat doua fotografii de la vaccinarea sa si a mamei sale.

Marcel Ciolacu: M-am vaccinat. Dar dupa mama!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, vineri, ca a primit prima doza din vaccinul anti-COVID.

Marcel Ciolacu, declaratie dupa vaccinare: Astazi m-am vaccinat. Dar dupa mama mea!

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a anuntat vineri ca s-a vaccinat, insa nu inainte de a se vaccina mama sa, care este unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania.

Marcel Ciolacu a primit vaccinul anti-COVID-19: M-am vaccinat dupa mama mea, unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca s-a vaccinat anti-COVID-19. intr-o postare pe Facebook, liderul social-democratilor precizeaza ca a primit serul anti-coronavirus dupa mama lui, care este.

Marcel Ciolacu, mesaj emotionant dupa vaccinare: Nu as fi putut inaintea ei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis in urma cu putin timp ca s-a vaccinat impotriva Covid-19. Acesta a declarat in repetate randuri ca niciodata nu ar putea sa-si faca vaccinul salvator inaintea mamei sale, care este in varsta si bolnava. Politicianul s-a tinut de cuvant, astfel ca imaginile postate spun mai mult dect orice cuvant.

Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile Vioricai Dancila: Categoric, nici eu nici domnul Stanescu nu am facut ceva sa treaca motiunea

Presedintele Marcel Ciolacu a respins, joi seara, acuzatiile pe care i le-a adus Viorica Dancila si a afirmat ca oricata frustrare ai avea, oricata suparare ai avea nu poti sa inventezi alta matematica decat cea existenta.

Viorica Dancila a prins curaj si l-a dat pe Marcel Ciolacu de gol: El a dirijat planul

Fostul prim-ministru Viorica Dancila a facut declaratii incredibile la Antena 3 despre Marcel Ciolacu. Ce spune singura femeie premier din Romania despre unii membri ai Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a prins curaj si l-a dat pe Marcel Ciolacu de gol Viorica Dancila a declarat la Antena 3 ca, Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au .

MARCEL CIOLACU, DESPRE VIORICA DANCILA: Cea mai mare greseala - nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca greseala cea mai mare a Vioricai Dancila, fost premier si presedinte al PSD, a fost faptul ca nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului.

MARCEL CIOLACU: Salut preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden

Liderul PSD Marcel Ciolacu a salutat preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. El a adaugat ca doreste ca parteneriatul Statelor Unite cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti, transmite News. ro.

Viorica Dancila, dezvaluiri fara perdea despre relatiile cu Liviu Dragnea si Marcel Ciolacu: A venit la mine acasa, unde a jucat o piesa de teatru

Viorica Dancila a anuntat ca urmeaza sa publice o carte-interviu in care dezvaluie partea sa de adevar din timpul mandatului de premier. Din pacate, cartea reprezinta o amenintare la adresa catorva nume importante din PSD, printre care se numara fostul lider PSD, Liviu Dragnea, cat si Marcel Ciolacu. Politicianul afirma ca aceasta carte a fost .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )