Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marcel Ciolacu, declaratie dupa vaccinare: Astazi m-am vaccinat. Dar dupa mama mea!

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, declaratie dupa vaccinare: Astazi m-am vaccinat. Dar dupa mama mea!

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a anuntat vineri ca s-a vaccinat, insa nu inainte de a se vaccina mama sa, care este unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, mesaj emotionant dupa vaccinare: Nu as fi putut inaintea ei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis in urma cu putin timp ca s-a vaccinat impotriva Covid-19. Acesta a declarat in repetate randuri ca niciodata nu ar putea sa-si faca vaccinul salvator inaintea mamei sale, care este in varsta si bolnava. Politicianul s-a tinut de cuvant, astfel ca imaginile postate spun mai mult dect orice cuvant.

MARCEL CIOLACU: Astazi m-am vaccinat. Dar dupa mama mea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, astazi, pe Facebook, ca s-a vaccinat impotriva COVID-19, doar dupa ce mamei sale i-a fost administrat serul. Nu as fi putut niciodata sa ma vaccinez inaintea ei, unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania, a sustinut Ciolacu, afirmand ca Guvernul ar trebui sa faca mai mult pentru persoanele vulnerabile.

Marcel Ciolacu a primit vaccinul anti-COVID-19: M-am vaccinat dupa mama mea, unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca s-a vaccinat anti-COVID-19. intr-o postare pe Facebook, liderul social-democratilor precizeaza ca a primit serul anti-coronavirus dupa mama lui, care este.

Marcel Ciolacu: M-am vaccinat. Dar dupa mama!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, vineri, ca a primit prima doza din vaccinul anti-COVID.

Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile Vioricai Dancila: Categoric, nici eu nici domnul Stanescu nu am facut ceva sa treaca motiunea

Presedintele Marcel Ciolacu a respins, joi seara, acuzatiile pe care i le-a adus Viorica Dancila si a afirmat ca oricata frustrare ai avea, oricata suparare ai avea nu poti sa inventezi alta matematica decat cea existenta.

Viorica Dancila a prins curaj si l-a dat pe Marcel Ciolacu de gol: El a dirijat planul

Fostul prim-ministru Viorica Dancila a facut declaratii incredibile la Antena 3 despre Marcel Ciolacu. Ce spune singura femeie premier din Romania despre unii membri ai Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a prins curaj si l-a dat pe Marcel Ciolacu de gol Viorica Dancila a declarat la Antena 3 ca, Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au .

Ciolacu, reactie dupa ce Viorica Dancila a spus ca a fost tradata: Nu vreau sa intru in discutii cu doamna Dancila, cunosc alt adevar

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a comentat in exclusivitate la Antena 3, in cadrul emisiunii Subiectiv declaratiile fostului premier Viorica Dancila care a dezvaluit ca a fost tradata de colegii din PSD.

Ce a patit o angajata de la Caminul pentru Varstnici Gherla dupa vaccinare. Ce spune managerul

Odata cu aparitia vaccinului anti-covid, specialistii au anuntat aparitia unor efecte secundare. Efectele secundare nu sunt scoase din ecuatie, cand vine vorba de vaccinurile anti-covid. Unele sunt mai slabe, altele mai grave, depinzand foarte tare de reactia corpului pacientului vaccinat. Un astfel de caz a fost anuntat, recent, si pe teritoriul Romaniei, de reactii adverse .

MARCEL CIOLACU, DESPRE VIORICA DANCILA: Cea mai mare greseala - nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca greseala cea mai mare a Vioricai Dancila, fost premier si presedinte al PSD, a fost faptul ca nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului.

MARCEL CIOLACU: Salut preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden

Liderul PSD Marcel Ciolacu a salutat preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. El a adaugat ca doreste ca parteneriatul Statelor Unite cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )