Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: Strangeti-va circul ridicol si plecati odata acasa! Pierzatorilor!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: Strangeti-va circul ridicol si plecati odata acasa! Pierzatorilor!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, lansaeaza un nou atac catre Guvernul Orban. Oamenii mor pe capete, in timp ce voi, inconstientilor, continuati sa va bateti pe ciolan, a spus Marcel Ciolacu. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis a facut anuntul unui esec. Orban si Barna sunt gemenii esecului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca anuntul lui Klaus Iohannis de a amana desemnarea unui premier este anuntul unui esec iar presedintii PNL si USR PLUS, Ludovic Orban si Dan Barna, ar fi gemenii esecului.

Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Lupta pentru putere capata proportii uriase, astazi mai mult ca oricand. Odata cu intalnirea de la Cotroceni, Marcel Ciolacu doreste sa se impuna in fata presedintelui. Liderul PSD sustine ca presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga si sa accepte infrangerea, luand in considerare nominalizarea facuta de PSD pentru functia de premier. Guvernarea condusa de Orban a .

Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut aceste alegeri si sa accepte nominalizarea PSD Alexandru Rafila, premier desemnat ii vom inmana programul nostru de guvernare (VIDEO)

Marcel Ciolacu s-a aratat de parere ca electoratul a sanctionat fosta guvernare condusa de domnul Orban si de domnul presedinte Iohannis. intr-o scurta declaratie sustinuta luni, inainte de.

MARCEL CIOLACU: Iohannis trebuie sa inteleaga faptul ca a pierdut aceste alegeri si trebuie sa accepte nominalizarea PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inainte de a participa la consultarile de la Cotroceni, ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa accepte ca a pierdut alegerile si sa-l desemneze pe Alexandru Rafila pentru a forma viitorul guvern.

Marcel Ciolacu: E posibil sa nu se constituie Parlamentul pe 21 decembrie Daca vrei sa iei in batjocura votul romanilor si imparti tu tot, dupa cheremul tau, normal ca reactia sa fie in aceeasi masura

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca e posibil ca noul Parlament sa nu se poata constitui pe 21 decembrie, asa cum a anuntat presedintele Klaus Iohannis, din lipsa de cvorum. Ciolacu a insistat ca el nu.

Declaratia lui Marcel Ciolacu inainte de consultarile de la Cotroceni: Iohannis sa ii dea mandat lui Rafila!

Liderul PSD Marcel Ciolacu va participa luni la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta PSD de il numi pe prof. Alexandru Rafila pentru functia pentru functia de prim-ministru al Romaniei.

Marcel Ciolacu: Nu avem alta varianta in Parlament si nu vom vota alta varianta decat prim ministru Alexandru Rafila

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu renunta la ideea ca viitorul deputat al partidului Alexandru Rafila sa fie desemnat premier de catre presedintele Klaus Iohannis, Ciolacu sustinand ca vor fi destui in Parlament care vor vota executivul pe care medicul il poate propune.

Camera a luat act de demisiile lui Marcel Ciolacu si Dan Barna

Camera Deputatilor a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functie a mai multor deputati. De la PSD este vorba despre Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, Daniel Suciu si Nicusor Halici iar de la USR sunt mai multi parlamentari, printre care fiind si liderul partidului Dan Barna. Acestia anuntasera in luna noiembrie ca demisioneaza din Parlament, in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensii speciale, potrivit News.

Camera a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functia de deputat ale lui Marcel Ciolacu, Dan Barna si ale mai multor deputati PSD si USR

Camera Deputatilor a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functie a mai multor deputati. De la PSD este vorba despre Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, Daniel Suciu si Nicusor Halici iar de la USR sunt mai multi parlamentari, printre care fiind si liderul partidului Dan Barna. Acestia anuntasera in luna noiembrie ca demisioneaza din Parlament, in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensii speciale.

Marcel Ciolacu: Vocile nationaliste din PSD nu mai erau credibile. S-au folosit de acest nationalism pentru a-si rezolva problemele personale penale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca isi asuma decizia politica de renuntare la vocile nationalistedin randul social-democratilor care, spune el, nu mai erau credibile si se foloseau de acest mesaj pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )