Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: Daca nu vom iesi din logica deficitului de 3%, nu vom putea depasi acest moment Toate masurile luate pana acum de Guvern sunt paliative, nu profunde (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Daca nu vom iesi din logica deficitului de 3%, nu vom putea depasi acest moment Toate masurile luate pana acum de Guvern sunt paliative, nu profunde (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca masurile luate de Guvernul Orban in contextul pandemiei de COVID-19 sunt paliative, si nu unele profunde. Liderul social-democrat a invitat. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Miercuri sau joi vom avea votul Parlamentului privind decretul de urgenta. Nu il respingem

Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta, a declarat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, liderul interimar al PSD.

Marcel Ciolacu: Amanarea alegerilor locale este o optiune

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi seara in direct pe B1 TV, la Dosar de politician ca amanarea alegerilor locale reprezinta o optiune, in.

Marcel Ciolacu: Suspendarea platii ratelor bancare, o masura de sprijin a populatiei

Marcel Ciolacu sustine ca suspendarea platii ratelor bancare este o masura de sprijin a populatiei. PSD va depune azi in Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea la cerere a ratelor bancare pentru firme si populatie, pana la finalul anului 2020.

Marcel Ciolacu critica decretul Presedintelui, cu privire la starea de urgenta: Venim cu observatii

Marcel Ciolacu a vorbit, luni seara, despre decretul privind starea de urgenta in Romania, in contextul noului coronavirus.

Marcel Ciolacu: Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta. Liderul PSD a precizat ca textul anuntat de Klaus Iohannis luni va.

Marcel Vela, apel catre fratii din diaspora: Nu este bine pentru compatriotii nostri din tara sa reveniti acum acasa. Veti intra direct in carantina sau in izolare la domiciliu (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a lansat un apel catre romanii de peste hotare, indemnandu-i sa nu se intoarca in tara acum, pentru ca i-ar pune in pericol pe cei de acasa. Dragi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )