Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marcel Vela, apel catre fratii din diaspora: Nu este bine pentru compatriotii nostri din tara sa reveniti acum acasa. Veti intra direct in carantina sau in izolare la domiciliu (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela, apel catre fratii din diaspora: Nu este bine pentru compatriotii nostri din tara sa reveniti acum acasa. Veti intra direct in carantina sau in izolare la domiciliu (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a lansat un apel catre romanii de peste hotare, indemnandu-i sa nu se intoarca in tara acum, pentru ca i-ar pune in pericol pe cei de acasa. Dragi. continuă pe B1

Marcel Vela, apel la calm si solidaritate: Situatia e sub control; nu contribuiti la propagarea mesajelor de panica

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, in contextul epidemiei de coronavirus, ca situatia e sub control si a facut apel la populatie sa evite deplasarile si sa nu contribuie la propagarea mesajelor de panica.

Marcel Vela, mesaj catre diaspora: Nu e bine pentru compatriotii nostri din tara sa reveniti acum acasa

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut un apel, marti seara, la romanii din diaspora sa nu revina in tara in aceasta perioada.

Marcel Vela: Instituirea starii de urgenta este spre binele tuturor. Fac apel la calm si solidaritate. Situatia este sub control (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, duminica, referitor la instituirea starii de urgentain Romania, ca aceasta este o masura adoptata spre binele tuturor in contextul raspandirii.

Marcel Vela face apel la calm si solidaritate: Decretarea starii de urgenta e in interesul cetatenilor

Marcel Vela le-a transmis romanilor, in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Interne, ca starea de urgenta decretata de Klaus Iohannis e o masura luata de multe tari europene si e in interesul cetatenilor. Ministrul a facut apel la calm si la solidaritate pentru a ajuta la limitarea raspandirii infectiei cu COVID-19.

Marcel Vela anunta suspendarea activitatii de servire si consum organizata de restaurante, hoteluri si cafenele

Ministrul Marcel Vela a anuntat ca se suspenda activitatea de servire si consum al produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice organizata de restaurante, hoteluri, cafenele, dar si zbourile catre Spania, pentru 14 zile.

Declaratii de presa la sediul MAI. Ce anunta Raed Arafat, Marcel Vela si Bogdan Despescu

Astazi, 17 martie a. c. , incepand cu ora 21:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. Declaratia de presa va fi transmisa de TVR, existand posibilitatea ca celelalte televiziuni sa preia semnalul. Declaratia .

MARCEL VELA: Starea de urgenta ne va permite sa luam cele mai potrivite masuri pentru limitarea noului coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, duminica, ca s-a lucrat non-stop la intocmirea notei de fundamentare care va permite presedintelui instituirea starii de urgenta.

Marcel Vela: Se suspenda activitatile religioase in spatii inchise

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat marti seara suspendarea unei serii de activitati, inclusiv cele religioase, in spatii inchise.

VIDEO Marcel Vela: Restaurantele si barurile nu mai au voie sa serveasca produse pentru consum in locatie Sunt permise doar activitati de tip drive-in, room service sau livrare la client

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat marti seara suspendarea activitatilor de comercilizare a produselor alimentare si bauturi alcoolice organizata de restaurante, hoteluri sau cafenele pentru consumul in interiorul sau exteriorul locatiei.

Cine poate fi considerat contact direct al unei persoane diagnosticata cu COVID-19. Ministrul Marcel Vela a explicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat in cadrul unei declaratii de presa sase situatii in care o persoana poate fi considerata contact direct al unui bolnav de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )