Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marcel Ciolacu: Depunem motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Depunem motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Marcel Ciolacu a spus ca va fi depusa motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dupa ce premierul a anuntat ca isi va angaja raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. continuă pe Antena3

Ciolacu: Depunem motiune de cenzura si va spun ca va trece. Pe cine se bazeaza PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca partidul sau va depune o motiune de cenzura dupa ce premierul Ludovic Orban a afirmat ca Guvernul isi asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Va spun ca va trece aceasta motiune, a adaugat Ciolacu,.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR: Nu vom intra in alegeri anticipate Avem capacitatea de a crea o noua majoritate parlamentara

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat, joi, dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Ciolacu a anuntat ca PSD impreuna cu UDMR vor depune motiune de cenzura.

Seful PSD, reactie dupa ce Orban anuntat angajarea raspunderii pe alegerile in doua tururi: O sa depunem motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al social-democratilor, a declarat ca PSD si UDMR vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL. Anuntul vine la scurt timp dupa ce premierul Ludovic.

Marcel Ciolacu anunta ca depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, joi, ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR, dupa ce premierul a anuntat asumarea raspunderii pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. Va spun ca va trece aceasta motiune a afirmat Ciolacu, precizand ca se va crea o noua majoritate parlamentara, potrivit News. ro.

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea functiei de prim-ministru, in eventualitatea in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, a anuntat Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu sa desfiinteze CEX-ul PSD: A ramas ideea ca e ala al lui Dragnea, unde da oameni afara si unde ia decizii proaste (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca i-a transmis lui Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sa desfiinteze Comitetul Executiv National, pentru ca adunarea politica de la varful social-democratilor a ramas cu.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )