Libnet.ro
UNICEF

21:00

Marcel Ciolacu: Dorim sa depunem o motiune simpla in ceea ce-l priveste pe Florin Citu

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Dorim sa depunem o motiune simpla in ceea ce-l priveste pe Florin Citu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu,a declarat ca a discutat si cu alti lieri politici si s-au pus de acord sa depuna o motiune simpla in privinta lui Florin Citu. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Dorim sa depunem o motiune simpla in ceea ce-l priveste pe Florin Citu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu,a declarat ca a discutat si cu alti lieri politici si s-au pus de acord sa depuna o motiune simpla in privinta lui Florin Citu.

MARCEL CIOLACU: Organizatiile societatii civile si mediului de afaceri vor putea sa participe la dezbaterile din comisiile parlamentare

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, ca a fost rezolvata problema participarii reprezentantilor organizatiilor societatii civile si ale mediului de afaceri la dezbaterile din comisiile parlamentare, mentionand ca cei care doresc vor putea sa participe online la discutii cu membrii comisiilor, fie sa vina la sedinte, dupa caz.

Marcel Ciolacu, despre demiterea lui Streinu Cercel: in locul domnului Tataru, m-as ocupa de urgentele Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a avut o prima reactie dupa demiterea lui Adrian Streinu-Cercel.

Marcel Ciolacu: Corectam in Parlament ordonantele guvernului PNL!

Marcel Ciolacu a anuntat ca social-democratii au inceput sa corecteze in Parlament orodonantele guvernului PNL. Anuntul a fost facut de liderul PSD pe contul de Facebook.

PSD propune interzicerea pe 5 ani a exporturilor de busteni. Marcel Ciolacu: Nimeni nu a avut curaj pana acum sa faca aceasta lege (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat, pentru B1 TV, ca ar fi vrut ca Guvernul sa vina cu o perspectiva clara asupra modului in care vor fi relaxate restrictiile impuse din cauza epidemiei de coronavirus. A mai precizat ca.

Marcel Ciolacu: Corectam in Parlament ordonantele guvernului PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca ordonantele guvernului PNL vor fi corectate in Parlament.

Marcel Ciolacu: inca de acum o luna, am cerut guvernului masuri rapide si simple pentru agricultura romaneasca

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, in urma cu o luna, a cerut Guvernului Orban sa ia masuri rapide pentru a sprijini agricultura romaneasca, dar ca era prea preocupat de alegerile anticipate si a ignorat solicitarea.

Marcel Ciolacu, de Ziua Amintirii Holocaustului: Haideti sa ne unim eforturile in lupta impotriva antisemitismului, a urii si a intolerantei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, indeamna toti actorii politici sa se uneasca in lupta pentru combaterea antisemitismului si a amintit de victimele Holocaustului, cu prilejul Zilei Amintirii Holocaustului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )