Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis a ales din nou calea crizei politice dupa ce l-a desemnat premier pe Florin Citu. continuă pe Hotnews

Ciolacu, dupa desemnarea lui Florin Citu: Este clar parcursul care se doreste, se forteaza alegeri

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, dupa desemnarea lui Florin Cit.

MARCEL CIOLACU, DUPA DECIZIA CCR: Ma bucura ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care considera neconstitutionala desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, ca se bucura ca democratia functioneaza inca in Romania. Ciolacu sustine ca nu vizeaza intrarea la guvernare a PSD in acest moment.

Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Iohannis a convocat CSAT pe tema coronavirusului: Si noi am solicitat acest lucru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, sustine ca si social-democratii au solicitat convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe tema coronavirusului, care a lovit o tara cu o comunitate extrem de.

Kelemen Hunor (UDMR), dupa desemnarea lui Citu pentru postul de premier: Asteptam lista de ministri, programul de guvernare si vom lua o decizie la momentul respectiv

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a catalogat drept interesanta desemnarea lui Florin Citu pentru postul de premier, dar a subliniat ca parlamentarii Uniunii vor lua o decizie cu privire la votul de investitura ab.

Marcel Ciolacu a luat foc dupa numirea lui Citu premier: Depaseste imaginatia! Iohannis a ales calea crizei politice

Marcel Ciolacu a izbucnit dupa ce presedintele Iohannis l-a numit pe Florin Citu in functia de premier. Liderul PSD sustine ca alegerea depaseste orice imaginatie.

Marcel Ciolacu, dupa consultari: Am vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala

Presedintele interimar al, PSD Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, dupa consultarile cu presedintele, ca PSD si-a exprimat disponibilitatea de a vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala.

MARCEL CIOLACU: Daca domnul Ciuca va fi desemnat premier, exista posibilitatea ca noi sa votam acel guvern

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca, daca premier va fi desemnat actualul ministru al Apararii, Nicolae Ciuca, atunci exista posibilitatea ca social-democratii sa voteze acel guvern, cu conditia ca niciun membru PNL sa nu faca parte din Executiv.

Lovitura pregatita de PSD pentru Klaus Iohannis, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca este posibil ca PSD sa faca o noua sesizare la CCR dupa ce Florin Citu a fost desemnat de Klaus Iohannis pentru functia de premier.

Marcel Ciolacu, atac exploziv la Klaus Iohannis: I-a sfidat pe romani! A ales criza!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat in termeni duri desemnarea lui Florin Citu ca premier.

PSD nu il va vota sub nicio forma pe Florin Citu. Marcel Ciolacu: E fara cuvinte desemnarea

PSD nu va vota pentru investitura unui cabinet de ministri condus de Florin Citu, premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seara. intai sa imi revin. Mie, totu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )