Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marcel Ciolacu a luat foc dupa numirea lui Citu premier: Depaseste imaginatia! Iohannis a ales calea crizei politice

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu a luat foc dupa numirea lui Citu premier: Depaseste imaginatia! Iohannis a ales calea crizei politice

Marcel Ciolacu a izbucnit dupa ce presedintele Iohannis l-a numit pe Florin Citu in functia de premier. Liderul PSD sustine ca alegerea depaseste orice imaginatie. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu rasufla usurat, dupa decizia CCR: Democratia inca functioneaza

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a opinat luni ca decizia Curtii Constitutionale cu pr.

Orban a luat foc dupa decizia CCR: A dat satisfactie PSD-ului. Afecteaza atributiile Presedintelui

Ludovic Orban sustine ca CCR a dat satisfactie PSD-ul prin decizia pe care a luat-o cu privire la conflictul juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Parlament.

Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis a ales din nou calea crizei politice dupa ce l-a desemnat premier pe Florin Citu.

Marcel Ciolacu, teorie-soc. De ce nu a iesit Iohannis alaturi de Florin Citu dupa desemnare

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, ca lucrurile se complica intre presedintele Klaus Iohanni si liderul PNL Ludivic Orban.

PSD nu il va vota sub nicio forma pe Florin Citu. Marcel Ciolacu: E fara cuvinte desemnarea

PSD nu va vota pentru investitura unui cabinet de ministri condus de Florin Citu, premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seara. intai sa imi revin. Mie, totu.

Marcel Ciolacu, atac exploziv la Klaus Iohannis: I-a sfidat pe romani! A ales criza!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat in termeni duri desemnarea lui Florin Citu ca premier.

MARCEL CIOLACU, DUPA DECIZIA CCR: Ma bucura ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care considera neconstitutionala desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, ca se bucura ca democratia functioneaza inca in Romania. Ciolacu sustine ca nu vizeaza intrarea la guvernare a PSD in acest moment.

Marcel Ciolacu, dupa consultari: Am vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala

Presedintele interimar al, PSD Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, dupa consultarile cu presedintele, ca PSD si-a exprimat disponibilitatea de a vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala.

Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Iohannis a convocat CSAT pe tema coronavirusului: Si noi am solicitat acest lucru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, sustine ca si social-democratii au solicitat convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe tema coronavirusului, care a lovit o tara cu o comunitate extrem de.

PSD, fara propunere de premier la consultarile cu Iohannis. Marcel Ciolacu: Suntem dispusi sa votam un guvern tehnocrat sau unul de uniune nationala

Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, dupa consultarile cu presedintele Iohannis de la Palatul Cotroceni, ca PSD si-a aratat disponibilitatea de a vota un guvern de specialisti sau unul de uniune.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )