Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu explica de ce n-a putut fi informator al Securitatii

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu explica de ce n-a putut fi informator al Securitatii

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a explicat, miercuri, ca el nu putea fi . continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu: PNL reia jaful pedelist de la ANRP

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul ca, prin ANRP, a facut plati de 415 milioane de lei in avans pentru despagubirea prietenilor de casa, dupa care a adoptat o ordonanta de urgenta prin care amana pana anul viitor noul mod de calcul al despagubirilor.

Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va vota prelungirea starii de alerta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, marti seara, la Antena 3, ca PSD nu va vota prelungirea starii de alerta.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va ataca un eventual OUG pentru impozitarea pensiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar daca Guvernul Orban va emite o ordonanta de urgenta in acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitutionala, informeaza Agerpres. ro.

MARCEL CIOLACU: Sa terminam cu Klaustrofobia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca nu mai este nevoie de prelungirea starii de alerta, chiar daca Guvernul isi doreste acest lucru si-l ironizeaza pe presedintele Iohannis, comentand ca trebuie terminat cu Klaustrofobia.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD nu va vota starea de alerta, daca va avea aceeasi forma ca in urma cu o luna

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus ca PSD nu are de gand sa voteze starea de alerta, daca aceasta va avea aceeasi forma pe care a avut-o in urma cu o luna.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD nu va vota starea de alerta, daca va avea aceeasi forma ca in urma cu o luna

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus ca PSD nu are de gand sa voteze starea de alerta, daca aceasta va avea aceeasi forma pe care a avut-o in urma cu o luna.

CORONAVIRUS |Marcel Ciolacu si Raed Arafat, discutii in Parlament despre eventuala prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, discuta la ora publicarii acestei stiri, in Parlament, despre eventuala pr.

Marcel Ciolacu: Autoritatile locale au cheltuit peste 800 de milioane de lei in criza sanitara, Guvernul a alocat doar 20 de milioane

Marcel Ciolacu, presedintele social-democratilor si al Camerei Deputatilor, spune ca autoritatile locale au fost lasate sa se descurce singure in gestionarea epidemiei COVID-19 si ca au cheltuit mai mult de 800 de milioane de lei in criza sanitara, in timp ce Guvernul a alocat doar 20 de milioane.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Nu o depunem doar de dragul de a o depune sau de a rasturna acest guvern Daca nu au bani sa dubleze alocatiile il invit pe Orban sa impoziteze toate pensiile speciale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat luni seara in cadrul emisiunii Dosar de politician masurile economice ale Guvernului liberal condus de Ludovic Orban, in contextul pandemiei de COVID-19. Tot ce.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu va vota prelungirea starii de alerta dupa 15 iunie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca PSD nu este de acord ca starea de alerta sa fie prelungita in Romania dupa data de 15 iunie, cand ar urma sa expire, si ca social-democratii nu vo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )