Libnet.ro
UNICEF

20:30

MARCEL CIOLACU: Guvernul blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Guvernul blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Marcel Ciolacu a acuzat ca Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea. Liderul PSD a adaugat ca a fost ceruta revizuire documentatiei printr-un acord prealabil si astfel nu poate fi obtinuta o finantare nerambursabila pentru judetul Valcea, ci se va reveni la etapa preliminara de depunere a unui proiect. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Marcel Ciolacu a acuzat ca Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea. Liderul PSD a adaugat ca a fost ceruta revizuire documentatiei printr-un acord prealabil si astfel nu poate fi obtinuta o finantare nerambursabila pentru judetul Valcea, ci se va reveni la etapa preliminara de depunere a unui proiect.

Marcel Ciolacu, acuzatii explozive la adresa lui Orban: Este o crima politica! Sa va fie rusine!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat o serie de acuzatii extrem de grave la adresa premierului Ludovic Orban. Ciolacu a explicat ca, in realitate, Guvernul a blocat proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din Valcea.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave. Guvernul Orban a blocat toate actiunile si masurile initiate de PSD

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu acuza Guvernul Orban ca, de cand a venit la putere, nu are decat un singur scop si anume castigarea alegerilor. Nu au intentionat nici un moment sa guverneze tara, iar rezultatele se vad.

Marcel Ciolacu, dupa ce Guvernul a atacat la CCR legea ce respinge cresterea etapizata a alocatiilor: Chiar nu va crapa obrazul de rusine?! Respectati legea!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL ca a facut din deschiderea scolilor o mare bataie de joc, ca fura drepturile copiilor si ca lupta acum pe toate caile sa nu dubleze alocatiile.

MARCEL CIOLACU, MESAJ LA 19 ANI DE LA ATENTATELE DIN SUA: Romania ramane alaturi in efortul comun de combatere a terorismului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD, si-a exprimat, astazi, solidaritatea fata de poporul american in ziua in care este cinstita memoria celor care si-au pierdut viata in atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

MARCEL CIOLACU: Ne intoarcem la politica anilor and 90, asta face in acest moment PNL

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca PNL s-a intors la politica anilor and 90, mai exact a mutat lupta politica de la Parlament, acolo unde se face politica, in administratiile locale.

Marcel Ciolacu, la 19 ani de la atentatele din 11 septembrie: Comemorarea victimelor acestei tragedii este omagiul lumii civilizate fata de valorile care stau la baza societatilor democratice libertate, solidaritate, umanitate

Romania va ramane alaturi de Statele Unite ale Americii in efortul comun de protejare a acestor valori fundamentale si de combatere a terorismului, a scris Marcel Ciolacu, liderul PSD si presedinte al Camerei.

Marcel Ciolacu catre Iohannis: Nu sunteti presedintele PNL, ci presedintele tuturor romanilor

Marcel Ciolacu a criticat declaratiile sefului statului privind inceperea noului an scolar si il acu.

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Trist presedinte, jalnic profesor!

Marcel Ciolacu a afirmat despre Klaus Iohannis ca face campanie desantata de la pupitrul prezidential.

Marcel Ciolacu, mesaj acid pe Facebook: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine?!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti, pe Facebook, ca PNL a atacat din nou la Curtea Constitutionala legea privind dublarea alocatiilor pentru copii. Acelasi Guvern incompetent care a facut din deschiderea scolilor o mare bataie de joc, se lupta acum pe toate caile sa nu dubleze alocatiile copiilor!, a scris Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )