Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ciolacu: Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Marcel Ciolacu a acuzat ca Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea. Liderul PSD a adaugat ca a fost ceruta revizuire documentatiei printr-un acord prealabil si astfel nu poate fi obtinuta o finantare nerambursabila pentru judetul Valcea, ci se va reveni la etapa preliminara de depunere a unui proiect. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: Guvernul blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Marcel Ciolacu a acuzat ca Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea. Liderul PSD a adaugat ca a fost ceruta revizuire documentatiei printr-un acord prealabil si astfel nu poate fi obtinuta o finantare nerambursabila pentru judetul Valcea, ci se va reveni la etapa preliminara de depunere a unui proiect.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave. Guvernul Orban a blocat toate actiunile si masurile initiate de PSD

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu acuza Guvernul Orban ca, de cand a venit la putere, nu are decat un singur scop si anume castigarea alegerilor. Nu au intentionat nici un moment sa guverneze tara, iar rezultatele se vad.

Ce ministri pleaca din Guvernul Orban. Totul se intampla dupa alegeri

Ludovic Orban pierde oameni de incredere. in luna octombrie vor fi schimbati cel putin patru ministri. Doi dintre ei candideaza la local, iar ceilalti doi vor fi rasplatiti cu locuri la alegerile parlamentare. Ce ministri pleaca din guvernul Orban O remaniere guvernamentala va avea loc imediat dupa alegerile locale . Ministrul Mediului, Costel Alexe, candideaza .

Grindeanu (PSD): Guvernul Orban nu a ajutat nici macar cu un leu pentru inceperea anului scolar

Fostul premier Sorin Grindeanu, recent revenit in PSD, a declarat, joi, ca Guvernul Orban nu a ajuta.

Marcel Ciolacu, acuzatii explozive la adresa lui Orban: Este o crima politica! Sa va fie rusine!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat o serie de acuzatii extrem de grave la adresa premierului Ludovic Orban. Ciolacu a explicat ca, in realitate, Guvernul a blocat proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din Valcea.

Marea magarie este a Guvernului.Vrea sa mute toata responsabilitatea catre autoritatile locale. Ce acuzatii aduce Ciolacu echipei Orban

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, considera este absolut necesar ca elevii sa mearga la scoala pentru ca, de la debutul pandemiei si pana acum, este mult prea mult timp in care acestia nu au invatat. Pe de alta parte, Ciolacu spune ca invatamantul online in Romania este o gogorita si o minciuna si acest lucru este stiut si de premier si de presedintele tarii.

Guvernul discuta joi proiectul de OUG prin care persoanele care nu sunt pensionari pot plati contributia de asigurari sociale pentru perioade de cel mult 6 ani

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de joi, care va incepe la ora 18. 00, un proiect de ordonanta de urgenta prin care persoanele care nu sunt pensionate pot plati contributia de asigurari sociale pentru perioade de cel mult 6 ani anteriori lunii incheierii contractului de asigurare, scrie news. ro. Proiectul vizeaza perioadele in care persoana nu a realizat stagiu de cotizare sau unul asimilat stagiului de cotizare in sistemul public de pensii ori intr-un sistem de asigurari sociale neintegrat acestuia, in Romania, in statele membre ale UE sau in alte state cu care tara noastra aplica instrumente juridice internationale in domeniul securitatii sociale.

PeBloguri: Lucian Romascanu: Guvernul Orban - intre teorie si practica

Guvernul PNL a prezentat, pe 1 iulie, Planul National de Investitii si Relansare Economica, iar printre masurile propuse se numara si oferirea de granturi de sprijin pentru repornirea intreprinderilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )