Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: Guvernul a scapat epidemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile legislative. Cum poate rezulta un Parlament legitim, cand oamenii nu vin la vot?

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Guvernul a scapat epidemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile legislative. Cum poate rezulta un Parlament legitim, cand oamenii nu vin la vot?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL ca a scapat de sub control epidemia de coronavirus. El a mai sustinut ca la peste 4. 000 de infectari pe zi, prag depasit miercuri, este exclusa. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile parlamentare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, presedintele Klaus Iohannis si Guvernul Orban au scapat pandemia de sub control, , iar la 4. 000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu: La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile parlamentare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, presedintele Klaus Iohannis si Guvernul Orban au scapat pandemia de sub control, , iar la 4. 000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile parlamentare.

Ciolacu spune ca pandemia a fost scapata de sub control

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul social-democratilor Marcel Ciolacu, a sustinut, miercuri s.

Marcel Ciolacu: in 20 de zile putem ajunge la aproape un milion de infectari!

La 4. 000 de cazuri diagnosticate, in realitate se imbolnavesc in Romania 40. 000 de oameni. Daca se mentine acest trend, in 20 de zile ajungem la aproape 1 milion de romani imbolnaviti, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre alegerile parlamentare: Nu poti sa discuti de un Parlament legitim cand ai peste 4.000 de infectari Covid pe zi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat, joi, ca sunt excluse alegerile parlamentare in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica raporteaza tot mai multe cazuri de coronavirus. Liderul.

Marcel Ciolacu, suspect pentru a doua oara de coronavirus. Ce mesaj a transmis liderul PSD din izolare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este suspect pentru a doua oara de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu mai multe persoane confirmate ulterior pozitiv. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma, atunci cand politicianul si-a anulat tot programul. PSD, asaltat de noul coronavirus Marcel Ciolacu trece prin momente dificile dupa confirmare mai .

MARCEL CIOLACU: Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a facut din nou declaratii de presa de la Cotroceni, ca fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete. in sfarsit, presedintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul, a transmis Ciolacu.

Marcel Ciolacu este in izolare dupa ce mai multi lideri PSD sunt pozitiv Covid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, va efectua un test COVID si va intra in izolare pana la aflarea rezultatului, transmite PSD. M-am vazut cu Radu Moldovan. Dar a stat cu masca toata perioada. Asa este normal, sa ma izolez si sa-mi fac testul, a declarat Ciolacu pentru G4Media. ro.

Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea filialei sale pentru a candida iar la alegerile parlamentare. Ce a spus Marcel Ciolacu despre candidaturile lui Serban Nicolae, Florin Iordache si Viorica Dancila

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a explicat ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru a candida din nou la alegerile parlamentare. in acest context, liderul.

Prima reactie a lui Marcel Ciolacu, dupa condamnarea lui Mircea Draghici: A plecat primul din partid dupa ce am devenit eu lider interimar al PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, vorbit joi seara despre cazul fostului trezorier al PSD Mircea Draghici, care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in prima instanta. Social-democratul a declarat fostul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )