Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prima reactie a lui Marcel Ciolacu, dupa condamnarea lui Mircea Draghici: A plecat primul din partid dupa ce am devenit eu lider interimar al PSD

B1 B1,
Prima reactie a lui Marcel Ciolacu, dupa condamnarea lui Mircea Draghici: A plecat primul din partid dupa ce am devenit eu lider interimar al PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, vorbit joi seara despre cazul fostului trezorier al PSD Mircea Draghici, care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in prima instanta. Social-democratul a declarat fostul sau. continuă pe B1

Ciolacu despre condamnarea lui Mircea Draghici: Nu o sa comentez vreo decizie a instantei. A plecat primul din partid dupa ce am devenit eu lider interimar al PSD

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat despre cazul fostului trezorier al PSD Mircea Draghici, care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in prima instanta, ca nu va comenta vreodata o decizie a instantei. Acesta a adaugat ca fostul sau coleg de partid a plecat printre primii din PSD, dupa ce a devenit presedinte interimar al formatiunii.

Prima reactie a lui Razvan Simion dupa imaginile cu Lidia Buble si fotbalistul roman. S-a intamplat in timpul relatiei de 5 ani dintre cei doi

Lidia Buble s-a pozat in tandreturi alaturi de un fotbalist roman in timp ce era intr-o relatie cu matinalul de la Antena. Care a fost reactia fostului iubit dupa ce s-au facut publice imaginile care sugereaza ca artista i-ar fi calcat putin stramb? Razvan Simion, reactie dupa imaginile cu Lidia Buble si un fotbalist roman .

CIOLACU, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGHICI: A fost primul plecat din PSD dupa ce am devenit eu presedinte interimar

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat azi ca fostul trezorier Mircea Draghici, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, a fost primul plecat din partid, dupa ce a venit noua conducere interimara a formatiunii, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu, suspect pentru a doua oara de coronavirus. Ce mesaj a transmis liderul PSD din izolare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este suspect pentru a doua oara de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu mai multe persoane confirmate ulterior pozitiv. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma, atunci cand politicianul si-a anulat tot programul. PSD, asaltat de noul coronavirus Marcel Ciolacu trece prin momente dificile dupa confirmare mai .

MARCEL CIOLACU: Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a facut din nou declaratii de presa de la Cotroceni, ca fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete. in sfarsit, presedintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul, a transmis Ciolacu.

Marcel Ciolacu este in izolare dupa ce mai multi lideri PSD sunt pozitiv Covid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, va efectua un test COVID si va intra in izolare pana la aflarea rezultatului, transmite PSD. M-am vazut cu Radu Moldovan. Dar a stat cu masca toata perioada. Asa este normal, sa ma izolez si sa-mi fac testul, a declarat Ciolacu pentru G4Media. ro.

Marcel Ciolacu, testat negativ pentru COVID-19. Liderul PSD poate iesi din izolare

Marcel Ciolacu nu este infectat cu COVID-19. Aflat in izolare, dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata, liderul PSD a primit rezultatul testului, miercuri seara si a aflat caeste.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

Florin Citu, catre Marcel Ciolacu: Fii barbat!

Ministrul de Finante, Florin Citu, ii cere lui Marcel Ciolacu sa recunoasca ca a gresit dupa ce Fondul Monetar International FMI) si-a imbunatatit usor estimarile privind evolutia economiei romanesti.

Marcel Ciolacu se testeaza de COVID-19 si intra in izolare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se testeaza de COVID-19 si intra in izolare pana la aflarea rezultatului, dupa ce a participat la o intalnire informala cu mai multi reprezentanti ai partidului care au luat boala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )