Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: Multi romani abia daca mai au bani pentru o luna ca sa supravietuiasca

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Multi romani abia daca mai au bani pentru o luna ca sa supravietuiasca

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a lansat un atac asupra ministrului de Finante, Florin Citu, pe care l-a acuzat ca nu a luat masuri pentru a preveni o criza economica majora pentru romani. continuă pe Antena3

PSD propune interzicerea pe 5 ani a exporturilor de busteni. Marcel Ciolacu: Nimeni nu a avut curaj pana acum sa faca aceasta lege (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat, pentru B1 TV, ca ar fi vrut ca Guvernul sa vina cu o perspectiva clara asupra modului in care vor fi relaxate restrictiile impuse din cauza epidemiei de coronavirus. A mai precizat ca.

MARCEL CIOLACU: Guvernul nu ia nicio masura reala de sprijin pentru populatie si companii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul PNL nu ia nicio masura reala de sprijin pentru populatie si companii.

MARCEL CIOLACU: Organizatiile societatii civile si mediului de afaceri vor putea sa participe la dezbaterile din comisiile parlamentare

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, ca a fost rezolvata problema participarii reprezentantilor organizatiilor societatii civile si ale mediului de afaceri la dezbaterile din comisiile parlamentare, mentionand ca cei care doresc vor putea sa participe online la discutii cu membrii comisiilor, fie sa vina la sedinte, dupa caz.

Marcel Ciolacu, despre demiterea lui Streinu Cercel: in locul domnului Tataru, m-as ocupa de urgentele Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a avut o prima reactie dupa demiterea lui Adrian Streinu-Cercel.

Marcel Ciolacu: Dorim sa depunem o motiune simpla in ceea ce-l priveste pe Florin Citu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu,a declarat ca a discutat si cu alti lieri politici si s-au pus de acord sa depuna o motiune simpla in privinta lui Florin Citu.

Marcel Ciolacu: Corectam in Parlament ordonantele guvernului PNL!

Marcel Ciolacu a anuntat ca social-democratii au inceput sa corecteze in Parlament orodonantele guvernului PNL. Anuntul a fost facut de liderul PSD pe contul de Facebook.

Marcel Ciolacu: Ordonanta privind amanarea ratelor la credite, modificata in Parlament Am votat interzicerea pe 10 ani a exportului de bustean in spatiul extracomunitar

Camera Deputatilor a aprobat, joi, cu mai multe amendamente, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 372020 care prevede amanarea ratelor la credite, pentru cei afectati de criza COVID-19. Totodata, Florin Roman a an.

Multi romani se bucura prematur ca au scapat dupa comiterea unei contraventii. in cat timp pot primi amenda acasa

Daca ai facut o nefacuta si te bucuri ca nu te-a prins politia in fapt, nu te culca pe o ureche ca ai scapat. Legea nu este neaparat de partea ta, iar amenda o poti primi prin posta acasa, daca cineva ti-a facut o reclamatie fara ca tu sa stii.

Cat de multi romani erau, de fapt, pregatiti sa munceasca de acasa? Diferenta fata de Olanda si Finlanda e astronomica

Pe timp de pandemie, munca se face de acasa, in multe cazuri din Romania. Totusi, lucrurile stateau ceva mai diferit inainte de carantina. Pentru a respecta distantarea sociala, multi.

Guvernul da inapoi in privinta aplicatiei STS de supraveghere a persoanelor in carantina: Vom vedea daca mai este necesar. Daca va exista, se va folosi doar cu acordul expres al cetatenilor

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca exista o dezbatere foarte serioasa in societatea romaneasca privitoare la utilizarea de aplicatii si daca vor exista, acestea nu vor fi folosite decat cu acordul expres al cetateanului. Mai mult, acesta a spus ca se analizeaza daca va mai fi necesar n. a sa se faca o astfel de aplicatie), tinand cont ca se apropie sfarsitul prelungirii starii de urgenta. Orban a spus acestea intrebat in ce stadiu este aplicatia STS de monitorizare a persoanelor aflate in izolare la domiciliu sau in carantina, aplicatie anuntata de premier luna trecuta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )