Libnet.ro
UNICEF

12:45

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan reactioneaza la declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a acuzat autoritatile ca trateaza cu dubla masura criza sanitara, in contextul in care scolile se. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Eugen Nicolicea nu mai este sustinut de partid pentru o noua candidatura la parlamentare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seara, ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru o noua candidatura la alegerile parlamentare.

Raluca Turcan: Din perspectiva distributiei tabletelor achizitionate din banii alocati de la Guvern, am putea spune ca Bucurestiul este asigurat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a discutat luni seara, in platoul B1 TV, despre invatamantul online din Romania, in contextul pandemiei de COVID-19, dar si despre tableltele care ar fi trebuit sa ajunga la elevii.

Raluca Turcan: Oare cum or sa stea domnul Rafila si domnul Cercel in aceeasi echipa cu cei doi parlamentari PSD care se bateau intr-o saormerie?

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca inscrierea profesorilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel in PSD, pe listele caruia vor candida la alegerile parlamentare, nu este in avantajul celor doi.

Marcel Ciolacu: Noi consideram ca lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern este cea mai problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

Marcel Ciolacu: Lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern, cea mai mare problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii Rectorul UMF Targu Mures, pe lista PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

Marcel Ciolacu: Un guvern competent si responsabil ar fi lucrat alaturi de specialisti pentru a scoate Romania din impas. Din pacate, nu s-a intamplat asa si tara noastra e aproape de dezastru

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este de parere ca Romania traverseaza cea mai grava criza sanitara si economica din istorie. Liderul social-democratilor sustine ca unguvern competent si.

Raluca Turcan, pe primul loc al listei candidatilor la parlamentare pentru Camera deputatilor

Filiala Sibiu a PNL si-a desemnat sambata, prin vot, candidatii la alegerile parlamentare. Raluca Turcan ocupa primul loc al listei candidatilor pentru Camera deputatilor.

Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Mai avem aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare din decembrie. Partidele au inceput sa-si anunte viitorii candidati si listele aferente, atat a Senat, cat si la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu anunta de ieri, o parte din viitorii candidati. Printre acestia se numara si avocata Laura Vicol. Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata .

MARCEL CIOLACU: inchidem scolile, dar tinem alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca autoritatile trateaza cu dubla masura criza sanitara, referindu-se astfel la inchiderea scolilor, precum si la dorinta PNL si a presedintelui Iohannis de a tine alegerile parlamentare, potrivit g4media.

MARCEL CIOLACU: Marti validam listele de candidati la parlamentare in Comitetul Politic National

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca marti vor fi validate, in cadrul Comitetului Politic National, listele de candidati ale partidului pentru alegerile parlamentare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )