Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu: PNL are acum majoritate in Parlament, cu ajutorul USR, PMP si UDMR. Le urez succes la Putere!

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PNL are acum majoritate in Parlament, cu ajutorul USR, PMP si UDMR. Le urez succes la Putere!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat, sambata, ca dupa ziua de luni, in care nu s-a intrunit cvorumul pentru a fi votata motiunea de cenzura, e clar ca PNL detine majoritatea in Parlament, impreuna cu. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU, DESPRE REZULTATUL VOTULUI LA MOTIUNEA DE CENZURA: S-au limpezit apele, nu mai exista gri in partid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca motiunea de cenzura care a fost supusa votului in aceasta saptamana in Parlament a condus la limpezirea apelor in partid.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la PNL si Iohannis: Trebuiau sa moara oameni?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat acuzatii grave la adresa PNL si a presedintelui Klaus Iohannis, in contextul accidentului in care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Marcel Ciolacu invoca posibilitatea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare: Ar trebui sa vedem ce e mai bine pentru romani, nu pentru PNL sau pentru presedinte

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a avansat, sambata, varianta comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. Liderul social-democrat a sustinut ca, intr-o astfel de situatie, riscurile de raspandire a.

MARCEL CIOLACU: Daca s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populatiei ar fi mult mai mic

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a lansat, astazi, ideea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare, pe fondul epidemiei de coronavirus.

MARCEL CIOLACU: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale.

MARCEL CIOLACU: Curba descendenta a imbolnavirilor de COVID-19 cu care se lauda Orban e ca revenirile in V ale lui Citu. Inexistenta!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, face o comparatie intre evolutia numarului de infectari cu noul coronavirus si afirmatiile ministrului de Finante, Florin Citu, privind revenirea economiei. Curba descendenta a imbolnavirilor de COVID-19 cu care se lauda Orban e ca revenirile in V ale lui Citu. Inexistenta!, afirma Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Iohannis trebuia sa faca un singur lucru de bun simt - sa ceara demisia urgenta a lui Bode

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca seful statului trebuia sa ceara demisia urgenta a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, avand in vedere imaginile aparute in spatiul public despre accidentul rutier in care a fost implicat.

Marcel Ciolacu, reactie exploziva dupa recordul de decese cauzate de COVID-19: Toti tradatorii, toti fripturistii care au tinut acest Guvern in viata sunt raspunzatori!

In contextul pandemiei de COVID-19, situatia Romaniei nu se imbunatateste, numarul cazurilor de imbolnaviri fiind in continua crestere. in ultimele 24 de ore, in Romania s-au inregistrat 1. 053 de cazuri noi si un record de 60 de decese. in urma cifrelor alarmante, presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj exploziv pe un cont .

Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a pasat toata raspunderea deschiderii scolilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul a pasat toata raspunderea deschiderii scolilor catre autoritatile locale.

Vasile Dincu, surprins incalcand legea: Nu a purtat masca in timpul vizitei la Spitalul din Falticeni Reactiile sfidatoare ale acestuia si ale lui Marcel Ciolacu, la intrebarile jurnalistilor

Marcel Ciolacu, liderul PSD, si Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD, au vizitat, sambata, Spitalul din Falticeni, iar cel din urma nu a purtat masca de protectie. intrebat de un reporter pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )