Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU: Daca s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populatiei ar fi mult mai mic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Daca s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populatiei ar fi mult mai mic

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a lansat, astazi, ideea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare, pe fondul epidemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Daca s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populatiei ar fi mult mai mic

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a lansat, sambata, ideea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare, pe fondul epidemiei de coronavirus.

MARCEL CIOLACU: Iohannis trebuia sa faca un singur lucru de bun simt - sa ceara demisia urgenta a lui Bode

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca seful statului trebuia sa ceara demisia urgenta a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, avand in vedere imaginile aparute in spatiul public despre accidentul rutier in care a fost implicat.

MARCEL CIOLACU: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale.

MARCEL CIOLACU, DESPRE REZULTATUL VOTULUI LA MOTIUNEA DE CENZURA: S-au limpezit apele, nu mai exista gri in partid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca motiunea de cenzura care a fost supusa votului in aceasta saptamana in Parlament a condus la limpezirea apelor in partid.

Marcel Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale. Daca vor lua o asemenea decizie sa amane scolile eu nu mai accept de la domnul Orban, asa, in opozitie, mic cum sunt eu, dubla masura a afirmat Ciolacu.

PSD flutura iar scenariul amanarii alegerilor locale. Marcel Ciolacu: Voi provoca o discutie serioasa. De ce avem dubla masura, pacanele si biserici?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, ca daca Guvernul Orban va decide amanarea deschiderii anului scolar, inseamna ca evolutia epidemiei de coronavirus in tara noastra este una.

MARCEL CIOLACU: Curba descendenta a imbolnavirilor de COVID-19 cu care se lauda Orban e ca revenirile in V ale lui Citu. Inexistenta!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, face o comparatie intre evolutia numarului de infectari cu noul coronavirus si afirmatiile ministrului de Finante, Florin Citu, privind revenirea economiei. Curba descendenta a imbolnavirilor de COVID-19 cu care se lauda Orban e ca revenirile in V ale lui Citu. Inexistenta!, afirma Ciolacu.

Marcel Ciolacu, reactie exploziva dupa recordul de decese cauzate de COVID-19: Toti tradatorii, toti fripturistii care au tinut acest Guvern in viata sunt raspunzatori!

In contextul pandemiei de COVID-19, situatia Romaniei nu se imbunatateste, numarul cazurilor de imbolnaviri fiind in continua crestere. in ultimele 24 de ore, in Romania s-au inregistrat 1. 053 de cazuri noi si un record de 60 de decese. in urma cifrelor alarmante, presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj exploziv pe un cont .

Marcel Ciolacu: PNL are acum majoritate in Parlament, cu ajutorul USR, PMP si UDMR. Le urez succes la Putere!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat, sambata, ca dupa ziua de luni, in care nu s-a intrunit cvorumul pentru a fi votata motiunea de cenzura, e clar ca PNL detine majoritatea in Parlament, impreuna cu.

Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a pasat toata raspunderea deschiderii scolilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul a pasat toata raspunderea deschiderii scolilor catre autoritatile locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )