Libnet.ro
UNICEF

21:00

Marcel Ciolacu: PNL a inceput cu un abandon campania electorala!

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PNL a inceput cu un abandon campania electorala!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu,este de parere ca PNL o sustine, de fapt, pe Gabriela Firea la Primaria Bucurestiului. Seful social-democratilor sustine ca liberalii se ascund in spatele lu. continuă pe B1

PeBloguri: Marcel Ciolacu: PNL a inceput cu un abandon campania electorala!

PNL a inceput cu un abandon campania electorala! Chiar acolo unde se bateau cu pumnii in piept ca e miza cea mai importanta pentru ei: in Bucuresti!, a afirmat pe contul sau de Facebook liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Ciolacu: PNL incepe campania electorala cu un abandon. Firea l-a mai invins o data pe Nicusor Dan

PNL a inceput cu un abandon campania electorala, este de parere liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu, care noteaza ca liberalii au ajuns la concluzia ca tot Gabriela Firea este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei.

PSD, despre Nicusor Dan: Liberalii recunosc ca nici nu stiu, nici nu pot, nici n-au cu cine

PSD a transmis, vineri, dupa anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan la functia de primar general, ca liberali au inceput campania electorala printr-un abandon. Dupa ce au masurat in sondaje tot felul de candidati, au ajuns la concluzia ca tot Gabriela Firea este cea mai buna, au transmis social-democratii.

Marcel Ciolacu, despre numele vehiculat ca fiind favorit pentru mandatul de premier: Refuz varianta in care PNL sa se ascunda in spatele lui Nicolae Ciuca

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca nu va sustine nicio varianta de guvern PNL, subliniind ca ar trebui un guvern de specialisti pana la alegeri. Totodata, Ciolacu a spus ca refuza varianta in care PNL sa se ascunda in spatele generalului Nicolae Ciuca, nume vehiculat ca fiind favorit pentru mandatul de premier.

Marcel Ciolacu, teorie-soc. De ce nu a iesit Iohannis alaturi de Florin Citu dupa desemnare

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, ca lucrurile se complica intre presedintele Klaus Iohanni si liderul PNL Ludivic Orban.

MARCEL CIOLACU: Daca domnul Ciuca va fi desemnat premier, exista posibilitatea ca noi sa votam acel guvern

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca, daca premier va fi desemnat actualul ministru al Apararii, Nicolae Ciuca, atunci exista posibilitatea ca social-democratii sa voteze acel guvern, cu conditia ca niciun membru PNL sa nu faca parte din Executiv.

Europa Libera: Marcel Ciolacu a adus un consultant american pentru strategia politica a PSD

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Europa Libera ca presedintele interimar Marcel Ciolacu a apelat la serviciile unui consultant american pentru a stabili strategia politica a social-democratilor. Potrivit surselor Europa Libera, consultantul american a venit cam de o luna si se va ocupa inclusiv de interpretarea sondajelor de opinie. De asemenea, un rol important in echipa lui Marcel Ciolacu il are consultantul politic Bogdan Popescu, acesta lucrand cu mai multi lideri PSD in ultimii 17 ani.

Marcel Ciolacu, dupa consultari: Am vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala

Presedintele interimar al, PSD Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, dupa consultarile cu presedintele, ca PSD si-a exprimat disponibilitatea de a vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala.

Marcel Ciolacu, atac exploziv la Klaus Iohannis: I-a sfidat pe romani! A ales criza!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat in termeni duri desemnarea lui Florin Citu ca premier.

Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis a ales din nou calea crizei politice dupa ce l-a desemnat premier pe Florin Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )