Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marcel Ciolacu: Propun CExN al PSD de luni ca la Congres candidaturile sa fie pe motiuni

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Propun CExN al PSD de luni ca la Congres candidaturile sa fie pe motiuni

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va propune Comitetului Executiv National al formatiunii, care va avea loc luni, ca la Congresul partidului, care va avea loc in luna februarie, viitoarea conducere a formatiunii sa fie aleasa pe baza de motiune, fiecare candidat urmand sa vina cu propria echipa si cu propriul program politic. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, anunt surprinzator: PSD a dublat azi alocatiile copiilor!

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu privire la dublarea alocatiilor pentru copii. Presedintele interimar PSD sustine ca social-democratii au dublat azi alocatiile copiilor.

Marcel Ciolacu spune ca PSD ar putea ataca la CCR legea bugetului

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca PSD ar putea ataca la Curtea Constitutionala legea bugetului, dupa asumarea raspunderii in Parlament, o decizie in acest sens urmand sa fie luata saptamana viitoare, in cadrul unui Comitet Executiv National, relateaza News. ro.

Marcel Ciolacu anunta schimbari in PSD: S-a dus vremea cand echipa era cu 100 de metri in spatele liderului

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, ca va propune in CExN al PSD de luni ca la Congres candidaturile sa fie pe motiuni. Seful interimar al social-democratilor spune ca vrea un model european de alegere a.

PSD nu exclude o motiune de cenzura impotriva Guvernului, pentru asumarea raspunderii pe buget. Ciolacu: Vom lua decizia luni in CEx

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu exclude depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului si nici sesizarea la Curtea Constitutionala pentru angajarea raspunderii Cabinetului Orban pe legea bugetului. El a precizat ca va convoca pentru luni Comitetul Executiv al PSD pentru a lua o decizie.

MARCEL CIOLACU: PSD se opune categoric si va vota impotriva

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat, marti, dupa ce deputatul social-democrat Adrian Solomon a propus eliminarea indemnizatiilor de merit pentru artisti si sportivi ca partidul se opune categoric si va vota impotriva. in plus, Ciolacu sustine ca Solomon nu a avut mandat din partea partidului pentru propunerea respectiva, potrivit News. ro.

Marcel Ciolacu critica parlamentarii PNL care n-au votat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, clameaza victoria si arata ca PSD a reusit dublarea a.

Marcel Ciolacu, replica acida dupa ce a privit o emisiune cu Ludovic Orban: E dovada de bun simt!

Marcel Ciolacu a dezvaluit ca s-a uitat la o emisiune TV unde era invitat Ludovic Orban. Liderul PSD a tinut sa-l contrazica direct si i-a transmis ca dublarea alocatiilor este o dovada de bun simt, dar problema este ca-i obliga pe cei de la PNL sa renunte la cohortele de politruci incompetenti din ministere.

Ciolacu anunta CEx PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe Buget: Nu este exclus sa depunem o MOTIUNE DE CENZURA

Asumarea raspunderii Guvernuluipe prioiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020 nu le convine PSD-istilor. Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, caa convocat Comitet Executiv al PSD,.

Marcel Ciolacu arunca bomba: Nu exclud un proiect national comun cu PNL

Marcel Ciolacu nu exclude o apropiere de PNL sub deviza unui proiect national comun care poate sa vina ori de la liderii partidelor, ori de la presedintele Klaus Iohannis. Iohannis e si presedintele meu, a zis Ciolacu.

Marcel Ciolacu va sesiza CCR cu privire la un conflict juridic intre Parlament si Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, va sesiza Curtea Constitutionala cu un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Guvern in legatura cu angajarea raspunderii Executivului pe proiectul de buget pe 2020, au declarat, joi, surse politice, informeaza Agerpres. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )