Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marcel Ciolacu: PSD este pentru taierea pensiilor speciale Noi am initiat legea supra-impozitarii pensiilor speciale

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu: PSD este pentru taierea pensiilor speciale Noi am initiat legea supra-impozitarii pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu reactioneaza la solicitarea deputatului PNL Florin Roman care cere sesiune extraordinara pentru legea pensiilor speciale. Ciolacu scrie pe pagina sa de Facebook ca daca PNL vrea sesiune extraordinara sa sustina si dezbaterea proiectului lui Roman privind reducerea TVA de la 19% la 16% si a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: PSD va sustine in Parlament eliminarea pensiilor speciale si reducerea TVA

Partidul Social Democrat PSD) va vota in Parlament in favoarea proiectului de lege privind eliminarea pensiilor speciale si a celui pentru reducerea taxei pe valoarea adaugata TVA), a declarat joi, la Buzau, presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu.

Deputatul PNL Florin Roman cere sesiune extraordinara a Parlamentului: PSD sa voteze taierea pensiilor speciale pentru plata alocatiilor majorate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in care sa fie supus la vot proiectul de lege al liberalilor privind taierea pensiilor speciale. El sustine ca din economia rezultata din taierea pensiilor speciale Guvernul ar avea bani pentru plata alocatiilor majorate: Alegeti domnilor pesedisti - ori pensii speciale, ori alocatii pentru copii!.

Liderul deputatilor PNL: PSD sa voteze taierea pensiilor speciale. Guvernul ar avea apoi resursele financiare necesare pentru plata alocatiilor majorate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, cere PSD sa voteze proiectul de lege al PNL privind taierea pensiilor speciale, in urma acestei decizii urmand a fi suficienti bani pentru marirea alocatiilor.

Liderul deputatilor PNL cere convocarea unui sesiuni extraordinare a Parlamentului: PSD sa voteze taierea pensiilor speciale pentru plata alocatiilor

Florin Roman, lider al grupului PNL din Camera Deputatilor, a solicitat convocarea sesiuni extraordinare a Parlamentului si cere PSD sa voteze proiectul privind taierea pensiilor speciale, astfel incat din banii ec.

Marcel Ciolacu: PSD va sustine in Parlament atat eliminarea pensiilor speciale, cat si reducerea TVA

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut, joi, ca formatiunea sa va vota in urmatoarea sesiune a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale, dar si pentru reducarea TVA. Potrivit.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL e incapabil sa guverneze si contesta la CCR chiar si proiectul votat de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica Guvernul pentru decizia de a contesta pe ascuns la CCR o lege care prevede cresterea unor salarii si plata unor sporuri pentru bugetari, act normativ pe care, sustine liderul social-democrat, toti liberalii, inclusiv sapte actuali ministri, l-au votat in decembrie 2019 in Parlament.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL este incapabil sa guverneze. Pura ticalosie!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat intr-o postare pe Facebook, ca Executivul Orban insista cu declansarea alegerilor anticipate, pentru a bloca majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

MARCEL CIOLACU: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic.

Marcel Ciolacu: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD. Eu imi scriu un proiect politic

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic. El a mai precizat ca isi doreste schimbarea Statutului partidului, in privinta candidaturilor la functia de presedinte al formatiunii.

Marcel Ciolacu despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Pe mine nu m-a anuntat ca si-a facut adeziune

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este dreptul organizatiilor locale sau judetene de a-i reprimi in partid pe cei exclusi in vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat ca nu a discutat cu Mihai Tudose despre reinscrierea acestuia in PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2797 seconds )