Libnet.ro
UNICEF

09:17

Marcel Ciolacu (PSD), la Ora Guvernului: Ludovic Orban, vestitorul austeritatii. Romanii stiu cum sta treaba cu greaua mostenire (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu (PSD), la Ora Guvernului: Ludovic Orban, vestitorul austeritatii. Romanii stiu cum sta treaba cu greaua mostenire (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a criticat cabinetul condus de Ludovic Orban si l-a acuzat pe premier ca este vestitorul austeritatii, invocand o eventuala. continuă pe B1

CIOLACU, LA ORA GUVERNULUI: Tot acest Parlament va va da jos, printr-o motiune de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, luni, in Camera Deputatilor, la Ora Guvernului, despre cele trei zile care nu au fost acoperite de lege, privind starea de alerta: Cele trei zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna guvernul pe care-l conduceti. Ciolacu considera ca premierul Ludovic Orban ar fi trebuit sa demisioneze. Tot acest Parlament va va da jos, printr-o motiune de cenzura, i-a transmis Ciolacu lui Orban.

Marcel Ciolacu numara zilele Guvernului Orban. Cand vrea PSD sa depuna motiunea de cenzura

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica seara, ca a discutat cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, precum si cu cel al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ca Parlamentul sa nu intre in vacanta, urmand sa lucreze in sesiuni extraordinare atat in iulie, cat si in august. Mai mult, dupa starea de alerta ar urma sa fie depusa si o motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu, despre premierul Orban: Niciodata n-am vazut un politician mai slab ca dumneavoastra

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica in termeni duri planul de relansare al ecomoniei prezentat astazi de premierul Ludovic Orban, in Parlament si sustine ca Orban ar trebui sa-si dea demisia daca ar avea demnitatea. Ciolacu a mai sustinut ca intentioneaza propunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea premierului, despre care spune ca este cel mai slab politician pe care l-a vazut.

Scandal in sedinta Parlamentului, dupa ce Marcel Ciolacu si Victor Ponta au refuzat sa poarte masca. Orban: Ei se considera deasupra legii

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liderii PSD si Pro Romania, respectiv Marcel Ciolacu si Victor Ponta, ar putea fi amendati pentru ca nu au purtat masca in spatii inchise.

Replici acide intre Marcel Ciolacu si Florin Roman: Ca sa nu lesinam sau sa nu avem nevoie de spitalizare

Replici acide intre liderul PSD, Marcel Ciolacu, si Florin Roman, in timpul sedintei din Parlament in care premierul Ludovic Orban a fost chemat sa dea explicatii despre masurile luate de Guvern in ultima perioada.

Premierul Orban, la Ora Guvernului in Parlament: Se vede ca nu intelegeti nimic din UE, care inseamna libera circulatie. Nu va e rusine sa vorbiti de muncitori sezonieri, dupa ce ati alungat milioane de romani din tara (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a prezentat luni, in Parlament, la Ora Guvernului, unde a vorbit despre maniera in care autoritatile au gestionat criza COVID-19 si efectele sale, dar si despre strategia de.

Ludovic Orban, chemat azi sa dea raportul in Parlament

Premierul Ludovic Orban va merge luni, de la ora 16. 00, in Parlament, la Ora Guvernului, pentru a da explicatii despre masurile luate pentru combaterea crizei sanitare, precum si masurile de relansare economica.

MARCEL CIOLACU: Nu e oportun un demers de suspendare a presedintelui

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca nu este oportun pentru PSD, in acest moment, un demers de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, Romania nefiind pregatita pentru o astfel de actiune intr-un asemenea haos.

Marcel Ciolacu spune ca PSD vrea motiune de cenzura dupa starea de alerta, iar Parlamentul nu va intra in vacanta la vara

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica seara, ca a discutat cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, precum si cu cel al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ca Parlamentul sa nu intre in vacanta, urmand sa lucreze in sesiuni extraordinare atat in iulie, cat si in august, potrivit Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca medicii nu primit nici pana acum stimulentele de 500 de euro promise de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul PNL insa nu a respectat promisiunea, drept dovada ca nici acum, dupa 2 luni de zile, niciun medic nu a primit banii promisi cu atata tam tam, sustine el.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )